Connect with us
Trafic restricţionat între Jurilovca-Enisala, până pe 30 aprilie 2018

Știri

Trafic restricţionat între Jurilovca-Enisala, până pe 30 aprilie 2018

Din cauza exercițiilor militare care se desfășoară în Poligonul Batalionului de Infanterie Marină din orașul Babadag, traficul rutier pe drumul judeţean care leagă comuna Jurilovca de cetatea Enisala, este restricţionat începând de luni. Cetatea Enisala este cel mai vizitat obiectiv turistic al județului.

Potrivit informaţiilor furnizate pe site-ul Consiliului Judeţean (CJ), restricţia de circulaţie va fi valabilă până la sfârşitul acestei luni, zilnic între orele 08,00 şi 23,00.

„Circulaţia pe DJ 222, între localitatea Enisala şi localitatea Sălcioara va fi restricţionată prin amplasarea a două bariere. Pentru rezolvarea unor situaţii de urgenţă se va lua legătura în mod obligatoriu cu Poligonul de tragere Babadag”, se menţionează pe site-ul CJ Tulcea.

Pentru perioada în care în Poligonul BIM se execută trageri, autoritatea judeţeană recomandă ca rută alternativă de circulaţie utilizarea variantelor care includ drumul naţional Tulcea – Constanţa, respectiv Babadag – DN 22 – Ceamurlia de Jos – Jurilovca – DJ 222 – Sălcioara.

BIM Babadag este singura unitate de acest tip din România, iar poligonul din apropierea cetăţii Enisala găzduieşte frecvent exerciţii militare cu trageri.

Cu circa 40.000 de turişti pe an, cetatea Enisala este, potrivit Institutului de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion”, cel mai vizitat obiectiv turistic din judeţul Tulcea.

Drumul judeţean 222, care trece prin comuna Jurilovca şi ajunge la cetatea Enisala, este preferat de turişti datorită peisajului.

 Circulaţie restricţionată pe autostrada Bucureşti – Piteşti la kilometrul 23, spre Capitală

De asemenea, circulaţia rutieră se desfăşoară pe prima bandă pe autostrada Bucureşti – Piteşti la kilometrul 23, pe sensul către Capitală. Din cauza unui autoturism care a intrat în parapetul median. O persoană a fost rănită grav. A anunţat, marţi, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

CITEȘTE ȘI: Trafic restricționat în București, în 24 martie, din cauza protestelor. Care sunt rutele ocolitoare
UPDATE 23 martie trafic aerian, naval, rutier și feroviar! Cum se circulă la această oră
Doi oameni au ars de vii într-un accident grav pe DN10! Drumul este blocat pe ambele sensuri

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top