Connect with us
Traficul rutier este restricționat pe Podul Grant din București, vineri, 28 octombrie, după ce un rost metalic de dilatație s-a rupt.

Știri

Trafic restricționat pe Podul Grant, după ce un rost de dilatație s-a rupt

Traficul rutier se desfășoară cu restricții pe Podul Grant, vineri dimineața, 28 octombrie, după ce un rost de dilatație s-a rupt.

Brigada rutieră a anunțat că traficul este restricționat dinspre Crângași spre strada Turda, după ce la primele ore ale dimineții, circulația a fost blocată timp de două ore, din cauza rostului care s-a rupt.

Citește și: Trafic rutier restricționat în Capitală, cu ocazia Maratonului București

„La acestă oră, (9.30, n.r.) pe Podul Grant, traficul rutier este restricţionat pe banda a doua de circulaţie, (lucrări în carosabil) sensul de mers dinspre Crângaşi către Strada Turda. Se circulă pe banda I de mers”, anunţă reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei

Poliţiştii solicită şoferilor să evite deplasarea în zonă şi să circule cu prudenţă.

Traficul a fost blocat, vineri dimineaţă, pe Podul Grant din Capitală, după ce o parte din structura metalică s-a desprins, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti, Ovidiu Munteanu.

„Traficul rutier este blocat de două ore pe Podul Grant. S-a desprins un rost de dilataţie de pe banda a doua”, a declarat, vineri dimineaţă, Ovidiu Munteanu, pentru News.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top