Connect with us
Traficul a fost reluat pe DN65 în județul Olt, unde în urmă cu o oră un camion a derapat, blocând astfel traficul rutier.

Știri

Traficul a fost reluat pe DN65 în județul Olt

Traficul a fost reluat pe DN65 în județul Olt, unde în urmă cu o oră un camion a derapat, blocând astfel traficul rutier. Incidentul s-a produs pe pe drumul naţional 65 (E574) Slatina – Piteşti, în zona localității Colonești.

Traficul a fost reluat pe DN65, după ce un camion derapase pe drum

Centrul Infotrafic a emis o avertizare pentru conducătorii de drum care folosesc drumul DN65, în jurul orei 6:00 dimineața. Potrivit autorităților, neatenția unui șofer de camion l-a făcut să piardă controlul asupra autovehicului și să derapeze. Ca urmare, drumul a fost blocat timp de o oră, până când autoritățile au reușit să redreseze vehiculul.

Alte probleme de trafic de la această oră

Tot în județul Olt s-au înregistrat și alte probleme de trafic. Pe DN6 (E70) între Caracal și Roşiorii de Vede, traficul a fost oprit tot din cauza unor incidente ce au implicat mașini de mare tonaj. Două camioane au rămas blocate în rampă, neputând să urce dealul acoperit cu zăpadă. Și în acest caz, traficul a fost reluat după aproape o oră.

Zăpada căzută în aceasta dimineață pune probleme și pe Autostrada A1, pe sensul către Pitești, unde un autotren a rămas blocat pe banda de urgență. Infotrafic anunță că zona a fost deja semnalizată corespunzător, urmând ca în cel mai scurt timp posibil, tirul să fie repus în funcțiune.

Alertă meteo- viscol, ninsori și temperaturi de -10 grade

Șoferii sunt sfătuiți să acorde atenție buletinelor meteo ce se emit în această perioadă. ANM a eliberat, marți dimineață, un cod galben de vânt pentru mai multe județe.

Totodată, până marți după-amiază este în vigoare o informare meteo pentru ninsori și ploi ce vor afecta centrul, sudul şi estul ţării. Iar în noaptea de marți spre miercuri dimineața, temperaturile vor scădea sub -10 grade în aproape toată țara.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top