Connect with us
Traficul aerian pe aeroporturile din București, 23 martie. Întârzieri de zeci de minute

Știri

Traficul aerian pe aeroporturile din București, 23 martie. Întârzieri de zeci de minute

Traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, vineri dimineaţă, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, fiind înregistrate, punctual, întârzieri de peste 40 de minute la decolare pentru degivrare, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

„Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate în principal de degivrarea aeronavelor, întârzieri care, punctual, pot atinge şi chiar depăşi 40 de minute.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru a se asigura operarea în condiţii de siguranţă. Infrastructura aeroportuară este operaţională, fiind asigurate condiţiile pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime”, precizează CNAB într-un comunicat remis AGERPRES.

Meteorologii au prognozat o vreme deosebit de rece în Bucureşti, cu ninsori consistente, vânt şi depunere strat de zăpadă de până la 35 cm, până pe 24 martie.

35 de cm de zăpadă, în câteva ore

Potrivit ANM, la primele ore ale dimineţii de vineri va continua să ningă abundent, iar vântul va avea intensificări cu rafale de 50 – 55 km/h, viscolind temporar ninsoarea. De asemenea, vizibilitatea în trafic va fi scăzută. Ulterior, atât ninsoarea, cât şi vântul, vor fi în diminuare ca intensitate, astfel încât seara ninsoarea va înceta, iar vântul nu va mai depăşi 20 – 30 km/h.

Grosimea totală a stratului de zăpadă, când va înceta ninsoarea, va fi în medie de 25 – 35 cm. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de zero grade, dar intensificările de vânt din prima parte a zilei vor amplifica senzaţia de rece.

Sâmbătă dimineaţa (24 martie) valorile termice vor oscila, la nivelul Capitalei, între -4 şi -2 grade.

CITEȘTE ȘI: TRENURI ANULATE 23 martie. Anunțul CRF Călători:

Starea drumurilor pe 23 martie. Circulația pe A2, închisă
ȘCOLI ÎNCHISE 23 martie. Unde vor fi suspendate cursurile. Anunțul Ministerului Educației:

Bucureștiul, lovit de o furtună puternică de zăpadă! Când se termină precipitațiile
Lista județelor în care se ÎNCHID școlile și grădinițele vineri! Anunțul a fost făcut astăzi

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top