Connect with us
Traficul pe Autostrada Soarelui este îngreunat

Știri

Traficul pe Autostrada Soarelui este îngreunat

Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui în urma unui accident rutier; două persoane au fost rănite

Traficul rutier este îngreunat, vineri după-amiază, pe Autostrada Soarelei, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În accident au fost rănite două persoane, una dintre ele urmând să fie preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la spital.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul a avut loc la kilometrul 58 al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, în zona localităţii Nicolae Bălcescu din judeţul Călăraşi.

În accident – care s-a produs pe sensul spre Constanţa al autostrăzii – au fost implicate două autoturisme.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISI) Călăraşi, Ovidiu Tătăranu, a precizat că în cele două maşini se aflau şapte persoane, iar două dintre ele au fost rănite, la faţa locului ajungând mai multe ambulanţe.

Reprezentantul ISU a precizat că una dintre victime are traumatisme uşoare, iar cealaltă are răni mai grave, la faţa locului fiind aşteptat un elicopter SMURD care să o preia şi să o transporte la un spital din Capitală.

La această oră, traficul pe A 2 se desfăşoară îngreunat în zona producerii accidentului, pe sensul spre Constanţa circulându-se doar pe banda a doua.

Accidentul a avut loc în jurul orei 15.30.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top