Știri

Tragedie! A murit în timpul examenului de Bacalaureat!

O profesoară în vârstă de 43 de ani, mamă a doi copii mici, a murit după un infarct suferit la locul de muncă, în momentul în care introducea date în calculator legate de examenul de Evaluare Națională. Medicii s-au deplasat urgent la fața locului, dar nu au mai reușit să îi salveze viața.

Rozina Miron lucra la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza din Galați. Luni seara, după terminarea probei la limba română din cadrul examenului de Bacalaureat, femeia introducea datele de la contestaţiile de la Evaluarea Naţională, după ce fusese dimineaţă şi în comisia de BAC. Colegii spun că era foarte obosită și stresată și se plângea că este hărțuită de conducerea liceului, urmând să fie chemată în fața comisiei de disciplină. Doi copii, unul de trei şi altul de zece ani, au rămas, de luni, orfani de mamă.

„M-a sunat pe la 16,30, începuseră contestaţiile la Evaluare. Se bloca aplicaţia, pentru că aşa se întâmplă când într-un sistem naţional intră să introducă date sute de şcoli în acelaşi timp. Mi-a zis că e supărată tare şi că-mi trimite să văd ceva. Eu aveam treabă atunci, am încurajat-o, i-am zis să nu intre în panică. Pe la opt seara am aflat murise. Nu mi-a venit să cred! Şoc! Abia pe la zece, mi-am adus aminte că-mi trimisese ceva. Am văzut hârtia de convocare în faţa comisiei de disciplină. Hârtia aia i-a pus capac”, a povestit una dintre prietenele Rozinei, pentru Adevărul.

Profesoara era foarte stresată și lucrase din greu în ultima vreme. Directoarea liceului neagă că ar fi avut un conflict cu ea și că
infarctul s-ar fi produs pe fondul stresului şi a lipsei de alimentaţie corespunzătoare.

Rozina Miron

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Galaţi a trimis o comisie de anchetă la Colegiul „Cuza” pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Citește și: Schimbare la Bacalaureat! Ministerul Educației a făcut anunțul!

Acest articol a fost actualizat la: 2017-06-28T10:37:14+03:00 10:37

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More