Connect with us
TRAGEDIE în Capitală! Cine este tânărul care s-a sinucis astăzi la metrou

Știri

TRAGEDIE în Capitală! Cine este tânărul care s-a sinucis astăzi la metrou

Un tren a trecut peste tânărul care se afla pe linii și l-a omorât pe loc, fără ca mecanicul să observa că a trecut peste un om.

Un alt mecanic de metrou a observat trupul tânărului pe linii și a crezut că este o păpușă. El a oprit și atunci a descoperit cadavrul sinucigașului.

„Incepand cu ora 11:30, pe Magistrala 2 circulatia trenurilor de metrou se desfasoara la un interval de aproximativ 12 minute pe un singur fir intre Piata Romana si Universitate. Cauza incidentului este gasirea unei persoane in tunel pe firul 2 aproape de statia Universitate care, din primele constatari ale Politiei Metrou pare decedata. La acest moment autoritatile in domeniu se afla la fata locului si pana la rezolvarea situatiei circulatia trenurilor de metrou se va desfasura pe un singur fir pe acest tronson”, se arată într-un comunicat al Metrorex.

Un tânăr a murit sâmbătă dimineaţă la metrou. Se pare că acesta s-a sinucis.

Potrivit surselor, este vorba de un tânăr de 25 de ani, care a decis să îşi pună capăt zilelor şi a pornit de la staţia Unirii spre Română, pe liniile metroului.

Inevitabil, un metrou l-a lovit în plin

Mecanicul nu a oprit pentru că nu şi-a dat seama. După ce a venit un al doilea metrou, din sens opus, a fost descoperită nenorocirea. Mecanicul a sunat imediat după ajutor, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru tânăr, potrivit stirilekanald.

Poliţiştii ajuns la faţă locului şi au identificat victima. Traficul la metrou este îngreunat, fiind folosită o singură linie până când poliţiştii vor termină cercetările la faţă locului.

Citeşte şi VESTE tristă pentru români! ADIO subvenţii pentru căldură!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top