Connect with us
TRAGEDIE cumplită pe A2! Şi-a omorăt copilul de 2 ani

Știri

TRAGEDIE cumplită pe A2! Şi-a omorât copilul de 2 ani

Un băieţel de trei ani a murit, iar o sora lui de numai un an se zbate între viaţă şi moarte. Toate acestea după ce tatăl lor aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul direcţiei.

Potrivit primelor informaţii, în autoturism se afla o familie din Cluj, respectiv şoferul, soţia sa şi cei trei copii ai lor. La kilometrul 189 al autostrăzii A2, în apropiere de Medgidia, bărbatul s-ar fi întors să îi verifice pe copii Acela a fost momentul în care a pierdut controlul direcţiei.

Maşina, care se deplasa pe banda numărul doi, a lovit un TIR care se deplasa pe prima bandă şi apoi a izbit violent parapetul de protecţie care separă sensurile.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112

La faţa locului s-au deplasat numeroase echipaje ale Ambulanţei, SMURD şi ale Poliţiei Rutiere.

Un băieţel în vârstă de trei ani a fost resuscitat zeci de minute pe asfalt. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

O altă fetiţă în vârstă de un an a fost preluată de medici în comă şi a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Starea feţiei este foarte gravă şi se zbate între viaţă şi moarte. Tot la spital a ajuns şi o fetiţă în vârstă de şapte ani care a suferit un traumatism la coloană.

Cei doi părinţi nu au suferit răni grave

Cei doi părinţi au fost răniţi, la rândul lor, însă leziunile nu le pun viaţa în pericol.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragicul accident rutier.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top