Connect with us
Tragedie în Alba, după ce doi bărbați bucureșteni și-au pierdut viața în urma intoxicării cu monoxid de carbon.

Știri

Tragedie în Alba chiar în prag de Crăciun

Tragedie în Alba, după ce doi bărbați și-au pierdut viața în urma intoxicării cu monoxid de carbon. Cei doi erau originari din București și veniseră în Alba în vizită la părinții unuia dintre ei. Drama s-a petrecut în timp ce aceștia dormeau.

Tragedie în Alba: O sobă a cauzat catastrofa

Bărbații au decedat în somn, din cauza unei sobe de gaz care nu funcționa corespunzător. Din informațiile apărute până acum, soba nu era etanșă, permițând gazelor nocive să iasă afară. Astfel, cei doi nu au avut nicio șansă de scăpare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba, Luminița Prodan, a comentat tragicul incident. „Doi bărbați, în vârstă de 58 și 64 de ani au decedat în dimineața zilei de miercuri, ca urmare a intoxicației cu monoxid de carbon. Au dormit într-o cameră încălzită de o sobă pe gaz, care se pare că anterior fusese sigilată pentru că nu funcționa corespunzător. Cei doi proveneau din București, respectiv Otopeni.”

Bărbații urmau să petreacă sărbătorile de iarnă în satul Tăuni, comuna Valea Lungă.

Citește și: Tragedie în Prahova: un bărbat a fost găsit carbonizat

Medicii deplasați de urgență la fața locului nu au putut decât constata moartea celor doi. Concluzia acestora a fost că neatenția și superficialitatea cu care s-a tratat problema sistemului de încălzire, a dus la producerea dramei.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top