Connect with us
La mai bine de un an de la dispariția lui Vadim Tudor, sora acestuia s-a stins și ea din viață. Lidia Samson a decedat la 72 de ani.

Știri

A murit sora lui Vadim Tudor. Lidia Samson suferea de cancer

A murit sora lui Vadim Tudor după o grea suferință cauzată de o boală cruntă. La mai bine de un an de la dispariția lui Vadim Tudor, familia este lovită de o altă tragedie. Lidia Samson, sora Tribunului, a decedat la 72 de ani.

A murit sora lui Vadim Tudor, după o grea suferință

Lidia Samson suferea de cancer la colon. Cel mai probabil aceasta a fost cauza decesului.

După moartea fostului președinte al PRM, Lidia Samson și fiicele lui Vadim Tudor se judecau pentru locuința de la Bran.

După moartea Lui Vadim Tudor, sora sa, Lidia Samson, spunea că el a murit sărac. Și asta din cauza soției și a celor două fiice.

„Așa a fost să fie, așa a fost destinul lui, să ia nevastă pe cine nu trebuia. Nu a fost vina lui, a fost vina mamei mele, ea a vrut-o, noi ținând foarte mult la mama noastră. Și el mai ales, că era cel mai mic și era răsfățat. A făcut cum a zis mama. Mama a greșit, săraca de ea. A zis că face bine. Și greșeala mamei a fost până a intrat el în pământ.”, spunea sora lui Vadim după moartea lui.

Înmormântarea femeii va avea loc în cursul zilei de astăzi. Sora lui Vadim Tudor ar fi murit în urmă cu câteva zile, însă familia a ținut secret.

Citește și: Mătuşa fetelor lui Vadim, evacuată din casă chiar de sora ei

Pe 14 septembrie 2016 la vârsta de 65 de ani, Corneliu Vadim-Tudor înceta din viață. Pe patul Centrului Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, el își dădea ultima suflare.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top