Connect with us
Tragedie în Parcul Tineretului din București: nu s-a mai putut face nimic

Știri

Tragedie în Parcul Tineretului din București: nu s-a mai putut face nimic

În plină pandemie când izolarea socială este impusă de autorități, în parcul Tineretului din capitală a avut loc un eveniment șocant. Un bărbat s-a aruncat în apă în lacul din Parcul Tineretului. Acesta a fost resuscitat zeci de minute, dar totul a fost în zadar. Omul a murit.

Tragedie în Parcul Tineretului din București: nu s-a mai putut face nimic

Un bărbat s-a sinucis aruncându-se în apa lacului din Parcul Tineretului din București. Echipajul de urgență a ajuns la fața locului rapid și au încercat să îl readucă la viață fără succes. După zeci de minute de resuscitare, omul a fost declarat mort. Acest eveniment a avut loc miercuri, după amiază.

După ce s-a aruncat în lacul din Parcul Tineretului din capitală, echipajul de salvatori a intervenit pentru a-l scoate din apă. ISU București – Ilfov a venit la fața locului cu un echipaj de scafandri, două ambulanțe SMURD, dar și cu două autospeciale.

Scafandrii au reușit să îl scoată pe om din apă, dar era prea târziu, iar resuscitarea nu a avut succes. Încă nu se știe de ce a recurs la acest gest care i-a fost fatal. Bărbatul a fost scos din apă, dar era inconștient. Se crede că omul în vârstă de 40 ani s-a aruncat în apă pentru a se sinucide. Medicii s-au chinuit pentru zeci de minute să îl readucă la viață, dar era prea târziu.

Reprezentanții ISU au transmis:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a transmis că echipajul de scadandri, două echipaje SMURD şi două autospeciale au intervenit după ce s-a anunţat că o persoană s-a aruncat în lacul din Parcul Tinererului.

În contextul pandemiei, autoritățile ne-au sfătuit să stăm în case, să evităm pe cât posibil contactul cu alte persoane și dacă trebuie să ieșim la cumpărături sau la serviciu să purtăm măști de protecție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top