Connect with us
Traian Berbeceanu este noul prefect al Capitalei

Știri

Traian Berbeceanu este noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Alba Iulia și consilier al ministrului Marcel Vela, a fost validat în funcția de prefect al Capitalei. Gheorghe Cojanu a fost schimbat din funcție după ce a făcut o serie de declarații controversate cu privire la rata de infectare din București. Atitudinea acestuia a fost dur criticată în ultimele zile.

Gheorghe Cojanu a fost înlocuit de Traian Berbeceanu

Traian Berbeceanu a fost numit în funcția de prefect al Capitalei, conform informațiilor oferite de Digi24. Ședința de Guvern este încă în desfășurare.

Încă de joi, Ludovic Orban a anunţat că prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, va fi schimbat din funcţie, însă nu s-a putut întâmpla acest lucru înainte ca deciziile din legislație să fie implementate. Acesta a explicat că unul dintre cei mai potriviți candidați pentru această funcție este Traian Berbeceanu, care a demonstrat că are abilitățile necesare și este un om care duce mereu la bun sfârșit planurile pe care și le propune. El a precizat că acesta va fi propus pentru această funcție dacă îndeplinește condițiile legale.

“Astăzi, pot să vă spun, da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei. Da, joi la şedinţa de Guvern vom opera această modificare. Traian Berbeceanu este printre posibilii candidaţi pentru funcţia de prefect care se află în evaluare. Dacă sunt îndeplinite condiţiile legale şi omul are calităţile necesare pentru a ocupa o funcţie îl sprijinim, normal. În ceea ce priveşte activitatea domnului Berbeceanu, este o activitate cunoscută. Avem nevoie de un om corect, un om integru, un om hotărât, un om care a demonstrat în activitatea sa că are capacitatea să atingă obiectivele pe care şi le stabileşte.“, a declarat Orban joi.

Și președintele a criticat dur atitudinea prefectului referitoare la situația din București, care pare să scape de sub control, având în vedere numărul mare de cazuri de infectare cu noul virus. În urma unor declarații ale acestuia, s-a constatat că prefectul  nici la 10 ore de la comunicarea publică a datelor oficiale despre situația la zi a epidemiei de coronavirus, care este numărul de noi infectări din oraşul de care răspunde. Acesta și-a scuzat greșeala, susținând că era la cumpărături, iar stresul din ultima perioadă îl determină să se mai bâlbâie uneori.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top