Connect with us
Tramvaiele 8 și 23, din București, sunt blocate din cauza unui autoturism rămas pe șine. Din primele informații, șoferulului...

Știri

Tramvaiele 8 și 23, din București, blocate din cauza unei mașini aflate pe șine

Tramvaiele 8 și 23, din București, sunt blocate din cauza unei mașini aflate pe șine. Circulația tramvaielor 8 și 23 este blocată la ora transmiterii acestei știri. Cauza ar fi o mașină aflată pe șine.

Din primele informații șoferului autoturismului i s-a făcut rău la volan, potrivit mediafax.

Circulaţia tramvaielor 8 şi 23, blocată în Capitală din cauza unei maşini aflate pe şine

„În jurul orei 08.15, la intersecţia Calea Ferentari cu Şoseaua Sălaj, şoferul unui autoturism a pierdut controlul maşinii şi a pătruns pe calea de rulare a tramvaiului. Din primele cercetări, se pare că bărbatului aflat la volan i s-a făcut rău. Deoarece maşina nu poate fi luată de pe şine, circulaţia tramvaielor 8 şi 23 este blocată în acest moment. Acestea fiind deviate către depoul Alexandria”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Constantin Tobescu, purtător de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Citește și: Accident Baba Novac, București. Un autobuz a intrat într-un tramvai

Până când poliţia va ridica autoturismul de pe calea de rulare a tramvaielor, transportul pasagerilor spre şi dinspre cartierul Ferentari va fi asigurat de autobuzele 220 şi 323.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top