Connect with us
Traseul tramavaiului 41 este blocat de o dubă aflată pe șine. Sensul de mers către Ghencea este închis până când autoritățile vor elibera linia de tramvai.

Știri

Traseul tramvaiului 41 este blocat de o dubă aflată pe șine

Traseul tramvaiului 41 este blocat de o dubă aflată pe șine. La ora actuală, sensul de mers către cartierul Ghencea este închis până când autoritățile vor elibera linia de tramvai.

UPDATE, ora 11:50: Circulația traseului 41 a fost reluată după aproape două ore de blocaj complet. Accidentul produs în zona Lujerului nu a produs victime, însă ambuteiajele formate au fost uriașe.

Traseul tramvaiului 41 este blocat-Autoritățile vor suplimenta numărul de autobuze 641

Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport București, Constantin Tobescu a explicat situația pentru Mediafax:”Accidentul a avut loc la ora 09.15, pe sensul de circulaţie către Ghencea. O autodubă a acroşat gardul de delimitare şi a pătruns pe linia tramvaiului 41. Circulaţia este blocată momentan pe acest sens de mers. Acum analizăm dacă vom introduce linia suplimentară de autobuz 641, care să preia călătorii.”

Citește și:RATB: În weekend va fi suplimentat numărul de vehicule pentru Târgul de carte Gaudeamus 2016

Conform informațiilor apărute până la această oră, șoferul dubei a avut un moment de neatenție când a pierdut controlul volanului acroșând astfel gardul ce se separă linia tramvaiul de carosabil.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top