Connect with us

Știri

Trei tineri, arestaţi după ce au omorât în bătaie un bărbat

Trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 27 de ani, din comuna băcăuană Secuieni, au fost arestaţi preventiv pentru omor, după ce au bătut cu bâtele pe drum un bărbat cu care unul dintre ei avusese un conflict, apoi l-au abandonat într-o căruţă.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului Tribunalului Bacău, bărbatul de 27 de ani a fost bătut cu bâtele de către cei trei tineri pe un drum din apropierea pădurii din localitatea Glodişoarele, în urma unui conflict pe care unul dintre agresori îl avusese anterior cu victima.

Citeste si: Stirile zilei 13 septembrie 2016. Principalele stiri de astazi

În fapt, unul din cei trei tineri a avut o altercaţie cu băcăuanul de 27 de ani în bâlciul organizat în localitatea Secuieni, motiv pentru care acesta din urmă a fost amendat de către Jandarmerie cu 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, scrie news.ro

”După conflictul dintre cei doi, tânărul de 27 de ani a plecat cu căruţa spre casă, în satul Glodişoarele. Însă, acesta a fost ajuns din urmă de cei trei tineri, care, probabil, au apreciat că amenda aplicată de jandarmi este prea mică astfel încât au considerat că trebuie să-şi facă singuri dreptate. În consecinţă, l-au lovit pe tânăr cu bâtele până l-au lăsat inconştient în căruţă, ulterior părăsind zona”, a declarat, marţi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Bacău, Cristinel Ciocântă.

Tânărul de 27 de ani a fost găsit de către un localnic, care a sunat la numărul de urgenţă 112. Preluat în stare gravă de către o ambulanţă, băcăuanul a murit câteva ore mai târziu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. A doua zi, agresori au fost găsiţi de către poliţişti, pe numele lor fiind emise ordonanţe de reţinere. Cei trei au fost prezentaţi instanţei, care a emis mandate de arestare preventivă pe numele lor pentru omor şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top