Connect with us
Sunt mai multe trenuri anulate din cauza viscolului, iar mai multe garnituri ale CFR înregistrează întârzieri considerabile.

Știri

Trenuri anulate și întârzieri la CFR pe 6 ianuarie

CFR a decis să anuleze mai multe trenuri din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Totodată, se înregistrează întârzieri consistente.

Update, ora 19:13: Nici zona de est a României nu este ferită de probleme din punct de vedere al traficului feroviar. Nu mai puțin de 58 de trenuri au fost anulate.

Update, ora 19:12: 14 trenuri Inter Regio pe ruta București-Constanța și București-Craiova au fost anulate din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Update, ora 19:08: CFR a anulat 74 de trenuri. În Gara de Nord București, cele mai mari întârzieri ajung și la 350 de minute (InterRegio de la Timișoara). Trenurile cu cele mai mari întârzieri vin dinspre vestul țării.

Update, ora 14.12: Trenurile continuă să aibă întârzieri din cauza vremii nefavorabile. În Gara de Nord, oamenii așteaptă înfrigurați ca garniturile să sosească sau să plece.

Update, ora 10.11: CFR a anunțat că traficul feroviar a fost oprit vineri, în județul Constanța, aflat sub cod roșu de viscol. Trenurile aflat în parcurs staționează în gări, până când vor fi condiții de vizibilitate și viscolul va scădea în intensitate.

Totodată, CFR a anunţat că şi circulaţia trenurilor de marfă pe raza judeţelor afectate de viscol, Călăraşi, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Constanţa şi Tulcea a fost temporar suspendată. Şi aici, trenurile staţionează în staţiile de cale ferată.

Stire initiala

Cele șase trenuri IR anulate sunt: IR 1581 București Nord (pl. 7:30) — Constanța (sos. 9:35), IR 1587 București Nord (pl. 16:00) — Constanța (sos. 18:05), IR 1582 Constanța (pl. 13:00) — București Nord (15:05), IR 1588 Constanța (pl. 19:00) — București Nord (21:05), IR București Nord (pl. 6:40) — Slobozia Veche (sos. 8:58) și IR 1776 Slobozia Veche (pl. 20:20) — București Nord (sos. 23:08).

În ceea ce privește cele 33 de trenuri Regio care au fost anulate, acestea sunt cele care circulau pe relațiile Constanța — Mangalia, Slobozia Veche — Fetești, Slobozia Veche — Țăndărei, București Obor — Fetești, Țăndărei — Fetești, Ciulnița — Constanța, Ciulnița — Slobozia Veche, Medgidia — Tulcea și retur.

De asemenea, trenul R 8001 între București Obor și Constanța va fi înlocuit cu R 13083.

Citește și: COD ROȘU de viscol în județele Brăila, Buzău, Constanța, Ialomița, Călărași și Tulcea

Întârzieri CFR, 6 ianuarie

Totodată, vineri, se înregistrează întârzieri semnificative la mai multe trenuri Regio și Interregio, după cum se poate observa pe tabela de plecări/sosiri din Gara de Nord.

CFR le recomandă călătorilor să se informeze cu privire la trenuri, înainte de a pleca la drum. Aceștia pot face acest lucru la numerele de telefon publicate în stațiile, care se află și pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Informaţii Telefonice.

Totodată, ei pot afla informații despre circulația trenurilor, in timp real, folosind Trenul meu, sau camerele web disponibile în gări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top