Connect with us
Trenurile au întârzieri din cauza condițiilor de iarnă. Vremea nefavorabilă pune trenurile în dificultate și din cauza vitezei scăzute...

Știri

Trenurile au întârzieri din cauza condițiilor de iarnă

Trenurile au întârzieri din cauza condițiilor de iarnă. Traficul feroviar pe întreaga reţea feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă. Viteza de circulaţie a trenurilor a fost adaptată la temperaturile scăzute înregistrate la nivel solului. Anumite garnituri înregistrând întârzieri în grafic, anunţă CFR.

Trenurile au întârzieri din cauza vremii

„Traficul feroviar pe întreaga reţea feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă. Viteza de circulaţia trenurilor a fost adaptată la temperaturile scăzute înregistrate la nivel solului, anumite garnituri înregistrând întârzieri în grafic”, potrivit unui comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” SA, remis miercuri dimineaţă MEDIAFAX.

Citește și: Cum va fi VREMEA de CRĂCIUN 2016 și de REVELION 2017

CFR anunţă că pe reţeaua feroviară interoperabilă nu sunt linii de cale ferată închise. Însă din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, personalul feroviar desfăşoară verificări la componentele infrastructurii (şine, macazuri, linii de contact) în staţii şi în linie curentă şi intervine pentru remedierea deranjamentelor tehnice semnalate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top