Connect with us
Trucuri de ingrijire a pielii de la cele mai celebre fotomodele

Știri

Trucuri de ingrijire a pielii de la cele mai celebre fotomodele

Iata cateva trucuri de ingrijire a pielii de la cele mai celebre fotomodele ale lumii!

Daca nu ai avut deocamadata placerea sa cunosti un fotomodel celebru in mod personal, trebuie sa stii ca majoritatea se bucura de o piele supla, aproape perfecta, care arata ca si cum ar fi fost retusata in photoshop. Adevarul este ca toate aceste fotomodele au trucuri speciale care par sa dea roade. Ai putea ramane surprinsa de simplitatea acestora. Iata la ce apeleaza in mod frecvent fotomodele ca Irina Shayk, Miranda Kerr si Linsday Ellingson!

Utilizarea lotiunii tonice in locul celei de curatare pare a fi varianta castigatoare pentru orice tip de ten. Acesta este primul pas pe care aceste femei celebre il fac pentru un ten ideal. Daca ai tenul gras, acest truc este imbatabil, caci lotiunea tonica hidrateaza tenul, insa totodata il mentine proaspat si nu il incarca. Asta spre deosebire de majoritatea lotiunilor de curatare.

VEZI CUM ARATA IRINA SHAYK GOALA IN CEA MAI RECENTA RECLAMA!

Un consum redus de zahar si mentinerea la o greutate constanta te ajuta sa iti mentii tenul stralucitor. Zaharul grabeste procesul de imbatranire si poate da nastere cosurilor, petelor si punctelor negre. Fluctuatiile de greutate au un efect negativ asupra pielii si iti adauga ani in plus. Cel mai indicat este sa ai o dieta echilibrata si sa te mentii la u greutate constanta, ideala pentru corpul tau.

Desi crema cu factor de protectie este extrem de importanta in orice anotimp, toate aceste fotomodele sustin ca uneori este bine sa uiti de ea. Daca ai tenul gras sau sensibil, aceste produse pot incarca prea mult porii, conducand la multe alte probleme pe care nu ti le doresti. Sunt zile in care poti sari peste acest pas de ingrijire a tenului, iar atunci cand iti propui sa utilizezi crema de protectie este recomandat sa folosesti o cantitate rezonabila.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top