Connect with us
Iata cateva trucuri simple pentru a realiza un selfie de senzatie!

Știri

Trucuri pentru un selfie de senzaţie

Trăim intr-o lume digitală, prin intermediul careia comunicăm mult mai uşor cu cei din jur. Share-uim aproape tot ce se întâmplă cu viaţa noastră, iar, dupa cum se ştie, o poză face cât o sută de cuvinte

Trăim intr-o lume digitală, prin intermediul careia comunicăm mult mai uşor cu cei din jur. Share-uim aproape tot ce se întâmplă cu viaţa noastră, iar, dupa cum se ştie, o poză face cât o sută de cuvinte.

Fenomenul selfie, care a luat amploare în ultima vreme, ne-a cuprins pe toţi şi nu mai găseşti un cont pe reţelele de socializare care să nu aibă o asemenea poză. Drept urmare, ne-am gândit să vă oferim câteva ponturi pentru un selfie de senzaţie.

Iată câteva trucuri pentru un selfie de senzaţie.

#nofilter. Acest hashtag spune despre persoana care postează poza respectivă că este transparentă şi încrezătoare. Însă,dacă din diverse motive, precum lipsa de somn, lumina proastă etc, nu suntem mândri de cum arătăm în pozele făcute, nu-i nicio problemă. Telefoanele inteligente ne oferă sugestii de setări pentru fotografii perfecte.

Ai grijă ce se vede în spatele tău. Chiar crezi că merită să intre în poză un trecator plictisit şi confuz, ori vrei să vadă toată lumea că nu ţi-ai ordonat hainele din camera? Dacă răspunsul este NU, atunci alege cu grijă locul selfie-urilor.

Găseşte unghiul potrivit. Nu toţi am făcut cursuri de fotografie, însă ce trebuie să faci pentru a nu te da de gol este să cauţi postura în care arăţi cel mai bine şi abia apoi să faci poza. Sfat: întinde mâna la maximum şi poziţioneaz-o mai sus de linia capului, astfel încât să eviţi un nas enorm.

Selfie cu un scop. Sigur, spui că nu-ţi pasă, dar cu toate astea împarţi poza cu alţi utilizatori, unii dintre ei pe care nici nu-i cunoşti. Drept urmare, un selfie apreciat şi lipsit de critici va fi unul care are un scop. Ai luat permisul? Ai absolvit facultatea? Ţi s-a născut copilul? Un astfel de moment se va reflecta într-un anume fel pe faţa ta, chiar dacă nu eşti conştient de asta.

Fii cât mai aproape de natural! Renunţă imediat la duck face înainte de a fi prea târziu, precum şi la posturile de model luat prin surprindere. Dacă vei avea atitudinea de „ nu ştiam că mi se face o poză, sunt foarte şocat/ă” într-o poza facută de tine, în care ţi se vede inclusiv mâna întins, şansele de a păcăli pe cineva sunt zero.

Pune-te într-o lumină bună. Ai grijă ai preajmă ferestre mari sau o sursă naturală de lumină atunci când îţi faci un selfie. În plus, aceasta trebuie să fie mereu în faţa ta, puţin peste linia ochilor, pentru ca lumina să-ţi încadreze frumos conturul feţei.

Unde-s mulţi, puterea selfie-ului creşte. Un selfie alături prieteni este mai bine “cotat” decât unul făcut singur. Aşa că scapă de gura lumii care te critică pentru faptul că postezi prea multe poze doar cu tine şi fă-ţi unele cu prietenii, cu pisica sau cu cine mai vrei tu, respectând condiţia ca acestea să fie relevante.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top