Connect with us

Știri

Trupa Voltaj pariaza pe Italia la EUROVISION 2015

Pe 19 mai are loc prima semifinala a Eurovisionului, iar trupa Voltaj va reprezenta Romania cu piesa „De la capat”. Membrii trupei au ascultat toate piesele de la Eurovision 2015 si sustin ca va fi o competitie foarte grea, deoarece exista multe piese bune.

Calin Goia si colegii sai de trupa au ascultat deja piesele tarilor rivale, iar solistul din Cluj este innebunit dupa piesa Italiei: „Am ascultat toate melodiile de mai multe ori, ca sa vedem cat de grea e competitia. E foarte clar ca nu e una usoara. Sunt cantece si voci foarte bune. Ne plac italienii”, a declarat Calin Goia la Magic FM.

CITESTE SI: LUCIAN VIZIRU SE SPALA IN STUDENTIE CU APA CALDA DOAR JOIA

„Sunt mai multe piese bune si probabil ca cea mai buna solutie ar fi sa ne detasam total de chestia asta. E un lucru pe care formatia l-a facut de foarte mult timp: cand avem o tinta, pur si simplu ne concentram pe ea, nu ne mai uitam la nimic din ce este in jur si incercam sa ne facem noi treaba”, spune Gabi Constantin despre strategia trupei pentru scena de la Viena.

Mesajul cu care Voltaj urca pe scena Eurovision in acest an este unul valabil peste tot in lume: toti putem sa o luam de la capat. Voltaj a inceput chiar si o campanie sociala prezentand povestile copiilor ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate sa o ia de la capat:

„Pentru ca e un concurs international si pentru ca si mesajul e unul universal si nu suntem singura natie care migreaza in masa, ne-am gandit ca trebuie sa existe si o particica in engleza. Asa ca incepem in romana, universalizam mesajul in al doilea refren si terminam cu ultimul vers in romana”, a spus Calin Goia la Magic FM.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top