Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost găsit decedat, corpul neînsufleţit al acestuia plutind pe lacul din Parcul IOR din Capitală.
Scafandrii au intervenit pentru recuperarea acestuia, relatează News.ro.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, bărbatul a fost observat la aproximativ 20 de metri de mal. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj de scafandri.
Cadavrul a fost apoi ridicat şi dus la Institutul de Medicină legală pentru necropsie.
La faţa locului au ajuns două echipaje SMURD, o autospecială a pompierilor şi un echipaj de scafandri. Conform ISU, bărbatul al cărui corp plutea pe lacul din parcul IOR avea în jur de 40 de ani.
În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili condiţiile în care a murit bărbatul.
Citeşte şi Ministrul “Altă întrebare”, pe masa de operaţie. Ce spun medicii despre starea lui Florin Iordache
Deputatul Florin Iordache, cunoscut ca şi ministrul “altă întrebare” a ajuns de urgenţă la spital. Acesta a fost internat la Spitalul Floreasca.
Deputatul PSD, Florin Iordache, președintele Comisiei pentru legile justiției a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Acesta se pare că a avut o criză de colecist și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.
Florin Iordache a fost supus analizelor medicale, iar medicii de la Floreasca au decis să-l opereze de urgență. La ecografie i-au fost descoperiți calculi (pietre).
Profesorul-doctor Mircea Beuran a decis că este nevoie de intervenție chirurgicală
Litiaza veziculară (pietrele la colecist, denumit și veziculă biliară sau „fiere”) este o afecțiune frecventă. Această suferință e întâlnită la 10-20% dintre persoanele cu vârste între 20 și 40 de ani și la peste 20% dintre cei care au depășit 40 de ani.
”Crizele de fiere” așa cum sunt cunoscute în termeni populari provoacă senzații de vomă foarte puternice și dureri de cap insuportabile.
Fenomenul rar la care va asista întreaga lume. Totul se va întâmpla sfârşitul acestei luni, pe data de 31 ianuarie. Fenomenul la care vom lua parte este considerat de specialişti drept o anomalie calendaristică.
Pe 31 ianuarie vom fi martorii primei eclipse din anul 2018. Dar de această dată este vorba despre o Lună Albastră. De fapt, numele fenomenului se referă la o „anomalie celendaristică”.
În mod normal, într-un an de zile are trebui să putem vedea 12 luni pline. Satelitul Pământului ar trebui, așadar, să fie complet luminat o dată pe lună.
Luna albastră va avea loc la sfârşitul lunii ianuarie
Din când în când, totuși, se întâmplă să apară de două ori într-o singură lună, adică de patru ori în loc de trei într-un singur anotimp. În aceste cazuri, apariția suplimentară este denumită Lună Albastră.
Deși fenomenul acesta nu este atât de rar, apărând, în medie, o dată la 2,7 ani, o eclipsă totală care să afecteze Luna Albastră este extrem de rară. Ultima întâmplare de acest fel a fost la 31 martie, 1866.
Va fi o eclipsă totală care implică a doua lună plină a lunii, denumită popular Luna Albastră. Un astfel de eveniment de observare a cerului nu sa întâmplat de mai bine de 150 de ani.
Acest site foloseste cookies.
Read More