Connect with us

Știri

Trusou complet și costumașe de botez personalizate – Comandă acum online tot ce îți trebuie pentru botez!

Cum este și normal, botezul a fost întotdeauna un eveniment fericit pentru părinții copilului. Aceștia trebuie să aleagă nașii de botez și să facă din timp pregătirile pentru acest eveniment. Nașii de botez se înrudesc spiritual cu copilul, de aceea trebuie aleși cu atenție de părinți, este bine să fie persoane care au sentimente frumoase pentru cel mic și oameni cu credință în D-zeu. Responsabilitățile lor includ aspecte legate de slujba de botez, cum sunt de exemplu cumpărarea lumânărilor, a hăinuțelor pentru copil și a trusoului de botez.

Rolul nașilor este important la botez dar și în viața copilului. Ei au o responsabilitate spirituală, trebuie să-l educe pe copil în acest sens, să găsească drumul bun în viață, să-l sprijine atunci când va fi nevoie. Ei trebuie să devină părinții lui spirituali și deci, să se ocupe de el și în alte zile ale anului, nu doar să-i trimită cadouri în sărbătorile importante – de Paști, de Crăciun și de ziua de naștere.

Nașii vor cumpăra trusoul pentru botez care trebuie să cuprindă: prosopul și săpunul pentru preot, fașa, pânza de mir, prosopul și păturica pentru copil, sticluța cu mir, cutia pentru șuvița de păr.

Astfel de trusouri deosebit de frumoase, personalizate și brodate manual se găsesc la firma Cris-Mag. Aceasta este pe piață din anul 2012, produce lucruri deosebit de frumoase pentru botez la standarde înalte de calitate și design. Firma  și-a extins producția de-a lungul anilor, are o colecție impresionantă de trusouri de botez, articole de îmbrăcăminte pentru fetițe și băieți, pentru ceremonia botezului, jucării, cadouri, doar produse de bună calitate, realizate manual.

Trusou complet și costumașe de botez personalizate – Comandă acum online tot ce îți trebuie pentru botez!

Persoanele care creează astfel de lucruri deosebite sunt foarte bine pregătite în domeniu, au experiență și talent, firma are o echipă formată din designer, croitor, brodeor, decorator. În atelierele Cris-Mag sunt peste 500 de produse unicat, realizate special pentru ceremonia botezului.

Produsele pot fi brodate, personalizate, create în funcție de preferințele părinților. Culorile, broderiile sunt alese de părinți sau de nași, ele pot fi în diferite nuanțe de culori sau în funcție de tematica botezului.

Trusourile sunt realizate în cel mai scurt timp de pe piață, apoi sunt livrate în doar 2 zile prin curier rapid la adresa clientului. Produsele sunt sub marca Atelierele Cris, sunt realizate din materiale din fibre din bumbac sau din lână. Au broderii realizate manual, iar frotirul este foarte bun calitativ, are densitatea 400 g/mp.

Nașii pot cumpăra lumânări de botez de la Atelierele Cris care sunt foarte frumoase, au diferite ornamente, din tull, organza, au obiecte decorative și flori naturale.

Lumânările sunt albe, realizate din parafină, pot fi personalizate cu motive tradiționale românești, cu inimioare cu numele copilului și data botezului. Sunt și lumânări tradiționale, care se asortează perfect cu costumația copilului în stil popular.

La atelierele Cris-Mag se găsesc hăinuțe de ceremonie pentru copii, pentru fetițe și băieți, care au motive populare în stil românesc. Acestea cuprind diferite articole vestimentare pentru fetițe (ie, catrință, opincuțe, cojocel, suman, paltonaș) și pentru băieți (pantalon, cămașă, bundiță, clop, cușmă, opinci, brâu cu broderie).

Toate modelele sunt unicat, pot fi comandate în funcție de tematica botezului și pot fi realizate din diferite materiale care sunt disponibile pe piață. Termenul de execuție a unui produs tradițional poate fi de aproximativ 6-7 zile, livrarea se face imediat la orice adresă din țară.

Trusou complet și costumașe de botez personalizate – Comandă acum online tot ce îți trebuie pentru botez!

La Cris-Mag găsești jucării handmade, personalizate și brodate cu numele copilului, cu mesaje frumoase, cu data botezului. Sunt jucării speciale pentru bebeluși, jucării în formă de ursuleț, pinguin, iepuraș, dar și alte accesorii și produse foarte frumoase care se pot oferi cadou pentru copil, părinți sau pentru nași. De asemenea, aici se găsesc și cadouri deosebite pentru copil, nași, dar și cadouri care pot fi alese de invitații de la botez pentru a fi oferite în dar gazdei sau bebelușului care va fi botezat. Cele mai populare cadouri pentru botez sunt: pernele decorative, ramele foto, albumele foto, jucăriile, păturile, lenjeriile de pat, hăinuțele pentru copii și altele.

Părinții care își doresc un botez tradițional din toate punctele de vedere pentru copilul lor, pot opta pentru un trusou cu elemente tradiționale și pentru costumașe în același stil, care au broderii și motive populare. Sunt trusouri în culori diferite, cu decorațiuni în nuanțe alese special de părinți. Broderiile se realizează manual și pot fi pe gustul părinților. Se pot îmbina diferite stiluri și se pot crea trusouri complete cu hăinuțe personalizate pentru fiecare botez în parte.

Botezul este Taina prin care se curățește copilul de păcatul strămoșesc. Prin botez se spune că acesta se naște a doua oară, într-o viață spirituală nouă. Părinții trebuie să stabilească data botezului, să aleagă biserica și să vorbească cu preotul. Ei trebuie să se ocupe și de organizarea petrecerii pentru invitații de la botez, să aleagă restaurantul, meniul, fotograful și tot ce implică acest eveniment.

Pentru botez, părinții au nevoie doar de certificatul de naștere al copilului. În ceea ce privește banii, aceștia se oferă de către invitați în funcție de cum vor considera ei de cuviință și de posibilități. Nașii vor primi câte un cadou de la părinți, care va fi simbolic, un cadou frumos, de mulțumire că au acceptat să devină părinții spirituali ai copilului.

Continue Reading
You may also like...

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top