Connect with us

Știri

Tudor Chirila are un hematom pe corzile vocale si trebuie sa se opereze. VESTE TRISTA PENTRU FANI in legatura cu concertele

Celebrul cantaret Tudor Chirila este internat la spital din cauza unui chist care i-a aparut in gat. Juratul de la VOCEA ROMANIEI trebuie sa se opereze de urgenta, intrucat hematomul care s-a depus pe corzile vocale nu poate fi lasat asa, scrie wowbiz.ro.

„Concertul din 17 aprilie din Beraria H va fi amanat pentru 5 iunie. In Targoviste vom canta pe 6 iunie in loc de 18 aprilie, iar in Argo Pub, Constana vom ajunge pe 22 mai in loc de 24 aprilie. Stiu ca unele dintre concerte sunt reprogramate a doua oara si vreau sa le multumesc organizatorilor, atat manageri de cluburi, cat si impresari, pentru intelegerea de care au dat dovada in perioada asta.

CITESTE SI: RUSIA AMENINTA ROMANIA SI BOGDAN AURESCU ZAMBESTE

Va multumesc si voua inca o data pentru sustinere si va asigur ca nu aveti idee despre intensitatea cu care astept sa ne revedem pe scena”, a scris Chirila pe Facebook.

Cantaretul si-ar putea reveni imediat dupa operatie, interventia chirurgicala nefiind una deosebit de riscanta daca toate lucrurile decurg asa cum sunt stabilite in clipa de fata.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top