Știri

Tudor Simionov, ucis într-un club din Anglia. Cum s-a petrecut crima

Tudor Simionov, fost canotor de performanță la Dinamo, a fost ucis într-un club din Londra, de Revelion.

Tudor lucra ca bodyguard la localul respectiv. În noaptea dintre ani, mai mulți indivizi înarmați au încercat să intre în club, iar de aici a pornit un conflict. Românul a fost înjunghiat mortal de unul dintre indivizii înarmați, după ce sărise să își apere colegii.

În vârstă de doar 33 de ani, Tudor Simionov se mutase de două luni în Anglia cu iubita sa și dorea să obțină un master în Marketing.

În 2017, acesta participase la o competiție europeană de canotaj destinată veteranilor, la care fusese medaliat cu bronz.

Reacția CS Dinamo după moartea lui Tudor Simionov

„Începem anul cu o veste grea, care ne cutremura sufletele! Tudor Simionov, un canotor dinamovist și un om minunat, s-a stins din viața la numai 33 de ani, ucis la Londra in noaptea de Revelion!

Medaliat cu bronz la Europenele MASTER (veterani) din 2017 pentru Dinamo, Tudor a plecat in urma cu doua luni la Londra pentru a-și continua studiile masterale.

Absolvise facultatea de Marketing la ASE Bucuresti și își dorea o cariera la cel mai înalt nivel.

In noaptea de Revelion acceptase sa facă parte din echipa de securitate a unui club exclusivist. La 5 dimineața, un grup de indivizi a încercat sa între in forța in club, înarmați cu săbii și cutite.

Tudor și colegii lui s-au opus, iar in incident care a urmat tânărul canotor a fost înjunghiat mortal, pe când a sărit sa-și apere colegii doborâti. Presa din Anglia l-a numit “erou” pentru curajul sau.

Tudor a fost un om minunat, cald, întotdeauna dispus sa-i ajute pe cei din jurul sau. Anul acesta ar fi trebuit sa se însoare cu prietena lui, care îl însoțise la Londra.

Rămas bun, Tudor! Drum lin printre stele!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Dinamo.

Tudor trebuia să se căsătorească anul acesta cu iubita sa.

„A fost cu adevărat un om bun. Eram fericiţi împreună şi plănuiam să avem copii împreună”, a declarat iubita lui, citată de Evening Standard.

Cel care l-a înjunghiat mortal pe canotor a fost arestat de polițiști.

Citește și: Maria Ghiorghiu, dezvăluiri despre o crimă șocantă: „În sac părea a fi un cadavru”

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More