Connect with us
Un turist care facea o drumetie in Masivul Piatra Craiului s-a ranit grav la picior. Salvamontistii l-au coborat de pe munte.

Știri

Turist ranit in Masivul Piatra Craiului. Salvamontistii au intervenit

Un barbat in varsta de 65 de ani care s-a ranit grav la picior in timpul unei drumetii si care a reusit sa ajunga singur pana in apropierea Cabanei Curmatura, a fost coborat de pe munte de catre salvamontisti si jandarmii montani si ulterior transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Brasov.

Turistul in varsta de 65 de ani facea, sambata dimineata, o drumetie in Masivul Piatra Craiului, transmite news.ro.

El a povestit ca a alunecat si a cazut, moment in care s-a ranit grav la un picior, iar pentru ca nu stia unde se afla a continuat sa mearga pana a ajuns in apropierea Cabanei Curmatura din judetul Brasov, potrivit Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Brasov.

”Barbatul a fost vazut de cabanier, care l-a ajutat sa ajunga pana in cabana Curmatura. A sunat apoi la noi, iar doi jandarmi montani si doi salvamonisti l-au coborat pe turist la baza muntelui. Acesta a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov. Era ranit la un picior“, ne-a declarat Ciprian Aldea, purtator de cuvant al IJJ Brasov.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top