Connect with us

Știri

Turkish Airlines opereaza zboruri pe ruta Istanbul – Cluj. Ce pret au biletele

Turkish Airlines opereaza de joi, 1 septembrie, zboruri pe ruta Istanbul – Cluj-Napoca si retur. La efectuarea primului zbor de pe Aeroportul International „Avram Iancu” a fost prezent si ambasadorul Turciei in Romania, Osman Koray Ertas.

Zborurile operate de Turkish Airlines vor ateriza pe aeroportul Ataturk din Istanbul, unul dintre cele mai mari din lume.

Pe ruta Cluj-Napoca – Istanbul vor fi patru zboruri pe saptamana, in zilele de luni, marti, joi si sambata, cu preturi incepand de la 99 de euro.

”Prin intermediul zborului Cluj-Napoca – Istanbul Ataturk se asigura noi zboruri spre unul dintre cele mai importante hub-uri aeriene internationale, cu posibilitati de conexiune spre intreaga lume”, a declarat, joi, directorul aeroportului clujean, David Ciceo, conform news.ro.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Manzat, a explicat ca noua ruta va intari relatiile dintre Romania si Turcia, la evenimentul care a marcat prima cursa pe aceasta ruta fiind prezent si ambasadorul Turciei in Romania, Osman Koray Ertas.

Initial, zborurile Turkish Airlines de pe Aeroportul ”Avram Iancu”, trebuiau lansate in data de 26 iulie, dar evenimentul a fost amanat pana in septembrie.

Pe Aeroportul International Cluj mai opereaza zboruri regulate pe aceasta ruta si compania aeriana AtlasGlobal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top