Connect with us
A devenit părinte în secret. Vedeta PRO TV e în culmea fericirii. Prima poză cu fiul său

TV

A devenit părinte în secret. Vedeta PRO TV e în culmea fericirii. Prima poză cu fiul său

Bucurie mare în familia Pro TV, aceasta s-a mărit cu un nou membru. Prezentatoare Oana Tache a devenit mamă și a născut un băiat perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere. Vedeta PRO a dezvăluit că a ținut în secret sarcina pentru că este superstițioasă.

Prima fotografie cu fiul Oanei Tache de la Pro TV

Oana Tache a păstrat secretul sarcinii sale până la câteva zile după ce l-a născut pe Lucas. Aceasta a postat o fotografie pe o rețea de socializare cu băiatul său de care este foarte mândră.

Nici mie nu imi vine sa cred cand scriu randurile astea, daaaaar…SUNT MAMĂ! De băiat!

E adevarat ca am crezut ca cea mai frumoasă veste, cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi vreodată a fost cand am aflat de Craciun ca sunt gravida! Ei, bine azi, ma contrazic singura! Cel mai inaltator sentiment il traiesc azi, 1 august 2020! Si sunt extrem de fericita sa impart asta cu voi! Si va multumesc pentru toata sustinerea din perioada asta!

Oana Tache: Sunt mamă! De băiat!

Oana Tache: Sunt mamă! De băiat!

Suntem deci deja 3 pentru ca Petru Lucas a venit mai repede un pic! E clar ca ne seamana deja. Si e clar ca e “made in Japan” ca are viteza lui! E clar ca e generatie noua upgradata corespunzator! 🙂

A demonstrat deja ca ii place sa-si “croiasca” propria lume si propriul drum si are curajul sa faca ce vrea cand vrea. Si e bine asa pentru ca asta ne-am dorit si ne dorim pentru el!

Sunt extrem de emotionata si abia astept sa vad cum ne intelegem de partea cealalta a vietii, ca pana acum a fost foarte cuminte si bun cu mine.

Urmeaza cateva zile in care vom fi doar noi doi…Si vom profita de momentele mama-pui de om la maxim!

Asa ca “atat deocamdata de la fata locului! Vom reveni cu detalii…” imediat ce ajungem acasa, il pupam si pe tati si ma opresc din plans…, a scris Oana pe blogul său.

Atât Oana Tache cât și fiul său se simt bine și urmează să aibă o viață nouă, în postura de mamă.

Oana  Tache vă este cunoscută de la MTV și Pro TV, unde a avut emisiuni (MTV), iar la Pro TV, diverse roluri prin emisiunile trustului PRO.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. cristian

    2020-08-04T16:31:36+03:00 at 16:31

    aoleu! care e stirea? a mai nascut o femeie… si???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top