A divortat de tatal copilului ei dupa O RELATIE DE TREI ANI

Ultimul update: miercuri 10 aprilie 2019 15:12 Data publicării: miercuri 10 aprilie 2019 15:12
Autor , în TV

Înainte de a-l cunoaște pe Paul Ipate și de a clădi o familie alături de acesta, Cătălina Grama, cunoscută publicului larg drept Jojo, a fost căsătorită cu bancherul Ionuț Grama. După doar trei ani de relaţie, actrița a divorţat la fel de discret precum s-a şi căsătorit.

El este primul soț al lui Jojo! De ce s-a despărțit cuplul

În 2012, la scurt timp de la apariția zvonurilor referitoare la divorț, Jojo a anunțat scurt pe contul personal de Facebook că ea și tatăl fiului ei s-au despărțit.

„Informaţia privind divorţul dintre mine şi Ionuţ este adevărată. Ceea ce trebuie să adaug este că despărţirea dintre noi a avut loc în urmă cu mai mult timp. Decizia de a nu face publice informaţiile privind divorţul am luat-o împreună, pentru a ne proteja viaţa privată şi copilul.

Respectul şi prietenia mea pentru Ionuţ mă obligă să fac această menţiune astăzi, pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor referitoare la acest subiect. Respectul şi prietenia mea pentru voi, prietenii mei, m-au determinat să aduc aceste clarificări.

Nu voi mai face nicio altă declaraţie despre acest subiect pentru că vreau sa-mi protejez atât copilul, cât şi pe tatăl lui”, a scris actrița atunci pe Facebook.

Despre ruptura dintre cei doi, un apropiat declara în urmă cu ceva timp pentru Click!, citat de B1„În ultima vreme, au avut o relaţie la distanţă. El îşi dorea foarte mult să aibă o funcţie importantă, la o firmă puternică din străinătate. A fost mai mult plecat, pentru că a avut cursuri de specializare. Din păcate, ea nu îşi doreşte să părăsească ţara, îi place foarte mult tot ce face aici”.

Jojo și Ionuț au divorțat la sfârșitul anului 2012. La acea vreme, Achim avea doar un an și jumătate. Jojo şi Paul Ipate formează un cuplu de aproape cinci ani. Cei doi au împreună o fetiţă, pe lângă micuţa Zora.

Despre o posibilă nuntă, Jojo a mărturisit: „Nu mă mai mărit. M-am măritat o dată. A fost suficient. Am zis că dacă prima oară a mers cum a mers, de data asta să încerc şi altfel”.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Știri despre:  
Comentarii