Connect with us
Acun Ilicali, creatorul Exatlon, a dezvăluit secretul din spatele acestui show

TV

Acun Ilicali, creatorul Exatlon, a dezvăluit secretul din spatele acestui show

Exatlon a devenit un adevărat fenomen în România şi mai multe ţări. Multă lume s-a întrebat cine a fost omul cu ideea acestui show şi cum a luat amploare această emisiune.

Emisiunea este produsă de Acun Medya, o companie condusă de Acun Ilicali, cel pe care românii l-au putut vedea în timpul confruntărilor România – Turcia. El era prezentatorul din Turcia al acestui show, practic omologul lui Cosmin Cernat.

Acun Ilicali a explicat într-un interviu pentru site-ul oficial al show-ului, extahlon.tv, cum a luat naștere ideea acestei emisiuni.

„Formatul a fost gândit de doi tineri din Turcia care ne-au venit cu acest concept. Cum se întâmplă de obicei, eu l-am adaptat complet. Este un reality-show care combină mai multe sporturi. Include cei mai buni sportivi, amatori și profesioniști, din fiecare țară.

„Sportul prinde foarte bine la tv în toată lumea iar Exatlon este în sine un nou sport. În acest moment este „copilasul” nostru însă vrem să-l transformăm într-un King Kong”, a declarat Acun Ilicali pentru exathlon.tv, conform kanald.ro.

Ce s-a întâmplat la Exatlon 28 aprilie

Te-ar putea interesa şi: Amor la Exatlon? Claudia Pavel spune adevărul

Claudia Pavel a părăsit destul de repede Republica Dominicană, iar multă lume a speculat că ar fi avut o aventură cu Cătălin Cazacu.

Ea a vorbit acum despre acest aspect. Claudia Pavel a explicat și cum îl vede ea pe Giani Kiriță, unul dintre cei mai controversați concurenți.

Eu și Giani suntem foarte buni prieteni.

Noi ne-am cunoscut într-o altă emisiune tv, eram tot în aceeași echipa și de atunci am rămas buni prieteni. Da, știu că s-a speculat că am avut o altfel de relație, dar nu e adevărat.

Plus că s-a spus că am fost în pădure la Exatlon și am lăsat lavalierele în casă. Să spun cum a fost. Noi am mers la plajă, nu există pădure acolo, nu ai cum să pleci singur.

Erau oameni cu pușcă și ne păzeau. Mereu lăsăm în casă lavalierele când mergeam la plajă, nu aveam voie să le luăm cu noi. Anda a strigat după noi în semn de glumă că unde ne ducem și l-a atenționat pe Cătălin.

Astea erau glumele noastre de acolo. Eram o echipa foarte veselă”, a declarat Pavel, pentru kfetele.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top