Connect with us
Acuzații extrem de grave la adresa Kanal D! Gestul șocant al producătorilor, care a îngenunchiat un părinte la Survivor România

TV

Acuzații extrem de grave la adresa Kanal D! Gestul șocant al producătorilor, care a îngenunchiat un părinte la Survivor România

În urmă cu un an de zile, Kanal D se afla în centrul unui scandal imens, după ce producătorii au fost acuzați de Alin Andronic, concurent la Exatlon, că au manipulat jocul astfel încât el să nu aibă nicio șansă la marele premiu de 100.000 de euro, scrie Capital.ro.

Și într-adevăr problemele de imagine nu au fost de neglijat pentru postul de televiziune, întrucât întreaga opinie publică s-a revoltat și a trimis sute de reclamații către CNA după difuzarea finalei, câștigate înainte de a intra practic pe teren de Beatrice Olaru.

Acum acuzațiile se repetă și vin din partea tatălui unui concurent la Survivor România, Andrei Ciobanu, dar și a mii de fani care urmăresc competiția care se vrea a fi un reality show.

Tânărul în vârstă de 29 de ani a fost cel mai bun sportiv al competiției până acum și mare favorit la câștigarea trofeului și al celor 50.000 de euro.

Doar că, se pare că producătorii ar avea alte planuri și conform surselor Capital, aceștia ar dori să încline balanța spre Iancu Sterp, fratele cântărețului de manele, Culiță Sterp. Fanii au acuzat și ei pe rețelele de socializare că cei de la Kanal D îl promovează intens în ultima perioadă și îi creionează un profil de învingător, în timp ce imaginea lui Andrei este puternic șifonată pe nedrept.

De altfel tatăl războinicului a postat un mesaj impresionat pe grupul de susținere al fiului său, care se pare că ar avea un număr impresionant de voturi și susținători.

Au decis la cine merg banii înainte de final?

O altă variantă de câștigătoare a competiției ar fi faimoasa Elena Ionescu. Sursele Capital au povestit că aceasta s-a împrietenit mult cu echipa de producție încă de la debutul competiției. La acel moment, pe insula Faimoșilor au pătruns mai mulți necunoscuți. Vedetele intrate în concurs atunci s-au revoltat și au amenințat că pleacă toți acasă întrucât nu li s-a asigurat securitatea, așa cum prevedea contractul.

Elena ar fi fost singura care s-a opus colegilor și a luat apărarea celor din echipa de producție, iar de aici un plus de simpatie din partea Kanal D pentru aceasta. De altfel, acuzații în acest sens au tot curs din partea altor vedete care au părăsit competiția.

Continuarea pe Capital.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top