Adela Popescu, de urgență la spital! Și-a făcut testul de coronavirus

24.06.2020
Adela Popescu, de urgență la spital! Și-a făcut testul de coronavirus

Adela Popescu a ajuns de urgență la spital. Prezentatoarea tv nu a fost nici astăzi prezentă în emisiune și colegul ei a decis să o întrebe în direct ce se întâmplă și care este starea ei de sănătate. Așa am aflat că Adela și-a făcut și testul de coronavirus, având în vedere că a stat alături de Marcel Pavel nu cu mult timp în urmă.

Adela Popescu, de urgență la spital! Și-a făcut testul de coronavirus

Cove a fost singur astăzi în platou, din păcate. Adela Popescu încă nu se simte bine, după ce a ajuns ieri de urgență la spital din cauza unor dureri crunte. Acum vedeta a făcut lumină și a povestit ce i s-a întâmplat de fapt, pentru a scăpa de toate speculațiile conform cărora s-ar fi infectat și ea cu noul coronavirus de la Marcel Pavel.

Adela a povestit că s-a simțit foarte rău în ultima perioadă, acuzând dureri puternice de stomac. A fost nevoită să ajungă la medic cât mai repede, unde a aflat că este vorba despre o inflamație a tubului digestiv.

Totodată, ea a făcut și testul pentru Covid 19 și așa a aflat că nu este purtătoare a noului tip de coronavirus.

„De vreo 4 zile mă durea foarte tare stomacul, pe la 3 dimineaţa când mi-am dat seama că durerea creşte, în niciun caz nu scade, m-am prezentat la urgenţă.

Se pare că am o ilemită terminală, e o inflamaţie a tubului digestiv Vreau să fac o precizare foarte importantă. Protocolul atunci când te internezi este să îţi facă un test covid, acesta este rezultatul testului meu, negativ”, a povestit Adela în direct.

Cove a anunțat că se va testa și el pentru a înlătura toate speculațiile apărute în utlima vreme, după ce Marcel Pavel a ieșit pozitiv la coronavirus cu puțin timp după ce a fost prezent în emisiune Vorbește Lumea de la ProTV.

 „Astăzi, după emisiune, fac şi eu testul covid, şi îl vom prezenta. Ca să nu ne mai vorbească unii şi alţii”.