Connect with us

TV

Adela Popescu, de urgență la spital! Și-a făcut testul de coronavirus

Adela Popescu a ajuns de urgență la spital. Prezentatoarea tv nu a fost nici astăzi prezentă în emisiune și colegul ei a decis să o întrebe în direct ce se întâmplă și care este starea ei de sănătate. Așa am aflat că Adela și-a făcut și testul de coronavirus, având în vedere că a stat alături de Marcel Pavel nu cu mult timp în urmă.

Adela Popescu, de urgență la spital! Și-a făcut testul de coronavirus

Cove a fost singur astăzi în platou, din păcate. Adela Popescu încă nu se simte bine, după ce a ajuns ieri de urgență la spital din cauza unor dureri crunte. Acum vedeta a făcut lumină și a povestit ce i s-a întâmplat de fapt, pentru a scăpa de toate speculațiile conform cărora s-ar fi infectat și ea cu noul coronavirus de la Marcel Pavel.

Adela a povestit că s-a simțit foarte rău în ultima perioadă, acuzând dureri puternice de stomac. A fost nevoită să ajungă la medic cât mai repede, unde a aflat că este vorba despre o inflamație a tubului digestiv.

Totodată, ea a făcut și testul pentru Covid 19 și așa a aflat că nu este purtătoare a noului tip de coronavirus.

„De vreo 4 zile mă durea foarte tare stomacul, pe la 3 dimineaţa când mi-am dat seama că durerea creşte, în niciun caz nu scade, m-am prezentat la urgenţă.

Se pare că am o ilemită terminală, e o inflamaţie a tubului digestiv Vreau să fac o precizare foarte importantă. Protocolul atunci când te internezi este să îţi facă un test covid, acesta este rezultatul testului meu, negativ”, a povestit Adela în direct.

Cove a anunțat că se va testa și el pentru a înlătura toate speculațiile apărute în utlima vreme, după ce Marcel Pavel a ieșit pozitiv la coronavirus cu puțin timp după ce a fost prezent în emisiune Vorbește Lumea de la ProTV.

 „Astăzi, după emisiune, fac şi eu testul covid, şi îl vom prezenta. Ca să nu ne mai vorbească unii şi alţii”.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

2 Comments

2 Comments

  1. Valeriu

    2020-06-25T11:13:41+03:00 at 11:13

    Marcel Pavel a mărturisit din spital că nu e infectat cu covid,ci că are dublă pneumonie !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top