Connect with us
Adevărul despre relația de la Exatlon dintre Ștefan și Alina: "Am dormit în..."

TV

Adevărul despre relația de la Exatlon dintre Ștefan și Alina: „Am dormit în…”

S-a speculat despre o relație între Alina și Ștefan de la Războinicii. După eliminarea de la Exatlon, aceasta a revenit în țară și a lămurit acest subiect.

“Nu este o idilă între mine și Ștefan, este o relație frumoasă bazată pe prietenie și respect. Ne-am sprijinit reciproc, am fost alături unul față de celălalt și la bine, și la greu. Și … am mâncat ciocolată împreună!

Nu-l plac pe Ștefan ca pe un bărbat, nu am o atracție pentru el în “acel” sens, dacă acolo vrem să ajungem. Ștefan este un băiat”, a spus Alina, la WOWbiz.

Frumoasa atletă a mărturisit că, deși nu există o relație între ea și Ștefan, de el îi este cel mai dor, de când s-a întors în țară.

“Cel mai dor îmi este de Ștefan. Am dormit în aceeași cameră cu Ștefan, am trecut prin foarte multe împreună, am plâns, am râs, ne-am sprijinit reciproc, ne îmbrățișam la jocuri foarte des. Nu știu dacă lui Ștefan îi este dor de mine, dar ar trebui să-i fie”, a spus Alina.

Tatăl lui Ștefan de la Războinici mănâncă Exatlon pe pâine!

Tatăl lui Ștefan este foarte mândru de fiul său și spune că îi urmărește cu sufletul la gură performanțele de la Exatlon

„Mâncăm Exatlon pe pâine! Și noi, și femeile de 80 de ani, și copiii. Avem niște vecine la mine la țară, în satul Mozacu din Argeș, care au peste 70 de ani. Ștefan n-a trăit la țară, nu îi plăceau condițiile de acolo, nici nu îl cunoștea lumea.

Când ne-am dus în vizită vorbeau femeile ca sunt obosite, pentru că stau seara să vadă Exatlon. Se strâng câteva văduve la una acasă să se uite la emisiune. Și le-am întrebat: „Dar de cine va place de la Exatlon?”

Și am râs când mi-au spus: „De băiatul ăla, de Ștefan!”. Nici nu l-au recunoscut pentru că nu îl mai văzuseră de când era mic. La fel se întâmplă și în Ciupa, satul soției mele”, a povestit Dumitru Floroaica, tatăl lui Ștefan.

Ștefan Floroaica nu trece, însă, acum, prin cele mai bune momente. El suferă de otită, boală care îi afectează performanțele în concurs.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top