Connect with us
Află cum îți poți accesa contul tău HBO GO, în câțiva pași

TV

Află cum îți poți accesa contul tău HBO GO, în câțiva pași

Abonații UPC Vodafone Fix au acces gratuit la HBO GO și se pot loga în aplicație cu ajutorul datelor de la contul My Vodafone. Până de curând logarea se putea face cu ajutorul datelor de logare din My UPC, odată făcută trecerea de la UPC la Vodafone, se schimbă și modalitatea de logare în HBO GO.

Cum te poți loga în HBO GO dacă ești client UPC (Vodafone fix)

Vodafone le-a trimis clienților săi un mesaj prin care-i anunță de noua modalitate de logare în HBO GO, cu ajutorul contului My Vodafone Fix.

După ce am incercat să parcugem pașii noi de logare in HBO GO, am ajuns la concluzia că este mult mai complicat ca înainte când doar de logai cu userul și parola și automat erai logat și în aplicația postului de filme.

Recent a apărut informația că HBO ar urma să închidă serviciul, televiziunea a informat zvonurile și a confirimat că serviciul va fi în continuare activ. Gratuit pentru rețelele de cablu care oferă acest serviciu și contra cost pentru cei care se pot abona direct pe site-ul hbogo.ro.

„Dorim să îți reamintim că procesul de autentificare în serviciul HBO GO, inclus în pachetul tău HBO, se schimbă din 30 iunie 2020. Pentru a-l utiliza, este necesară crearea unui cont nou, urmând pașii detaliați mai jos.”

Intră pe hbogo.ro și selectează ”Utilizator nou”


Intră pe hbogo.ro și selectează ”Utilizator nou”

Selectează opțiunea ”Activează”.

Selectează opțiunea ”Activează”.

Selectează operatorul Vodafone Fix & TV și introdu codul de client.

Selectează operatorul Vodafone Fix & TV și introdu codul de client.

Introdu datele: e-mail, username și parolă.

Introdu datele: e-mail, username și parolă.

Finalizează înregistrarea.

Finalizează înregistrarea.

Diferența dintre HBO GO și Netflix

Mulți dintre utilizatorii mai puțini experimentați se întreabă care este diferența dintre cele două servicii. În primul Netflix vine cu producții proprii pe bandă rulantă. HBO produce foarte puțin și are extrem de puține producții speciale făcute pentru post. Postul de televiziune în general cumpără filmele și le difuzează.

Netflix produce multe filme, seriale, documentare pentru foarte multe categorii. De la filme Horror la Comedii, de la seriale la documentare.

Prin urmare Netflix este mult mai avantajos dacă luăm în considerare gama de producții la care ai acces.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top