Connect with us
Agela Similea la capătul puterilor. Are datorii de 700 mii de euro și a pierdut toată moștenirea

TV

Agela Similea la capătul puterilor. Are datorii de 700 mii de euro și a pierdut toată moștenirea

Doi ani s-a luptat pentru moștenirea de familie, însă Angela Similea (72 de ani) a fost învinsă de Gabriel Surdu, fratele regretatului ei soț. Pe 2 aprilie, instanța Tribunalului Iași i-a dat câștig de cauză cumnatului ei.

Artista a rămas văduvă în 2011, iar de atunci a fost hărțuită de creditori și a pierdut un apartament în București pentru datorii de 700.000 de euro. A încercat fără succes să vândă vila din Belciugatele, iar acum a pierdut și acest proces.

Miza a fost un teren de 6.500 de metri pătrați și o casă în satul Vişan, comuna Bârnova, în judeţul Iaşi.

După decesul lui Victor Surdu, Angela Similea a spus că nu are pretenţii financiare, apoi s-a răzgândi. Conform legii, moştenirea lui Victor Surdu, o treime din averea de la Iaşi, li se cuvine fiicelor lui din mariajul anterior, Monica şi Victoriţa, dar şi cântăreţei.

În scandal a fost implicat şi Cristian, al treilea frate al lui Victor Surdu, însă el i-a vândut partea lui Gabriel. Cumnatul Angelei Similea intenţionează să ridice câteva blocuri pe terenul moștenit.

Angela Similea e văduvă de 8 ani

Angela Similea a rămas văduvă în aprilie 2011, când soțul ei, Victor Surdu, s-a stins din viață după o îndelungată suferință. Interpreta a rămas cu datoriile pe cap, acumulate în urma unor credite achiziționate împreună cu Victor Surdu în valoare de peste 700 000 de euro.

Artista a fost executată silit de mai multe bănci de la care luase credit, pierzând apartamentul părinților din București, cu care a girat. N-a reușit să-și vândă nici vila din Belciugatele, pe care a scos-o la vânzare cu 750 000 de euro în 2014.

Continue Reading
You may also like...

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top