Connect with us
Al doilea sezon al emisiunii ”iUmor” va debuta pe 2 octombrie

TV

Al doilea sezon al emisiunii ”iUmor” va debuta pe 2 octombrie

Al doilea sezon al emisiunii ”iUmor” va începe duminică, 2 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1, membrii juriului fiind Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo, potrivit news.ro.

“La iUmor există o singură certitudine: niciodată să nu spui niciodată. Am văzut lucruri uimitoare, hilare, şocante. Am văzut numere excepţionale. Am văzut comedianţi care vor avea, pe viitor, un cuvânt de spus. Am aplaudat actori talentaţi. În plus, acest show îmi agravează starea psihică. Ceea ce nu e neapărat amuzant. Fiindcă, din nou, au avut loc evenimente care au făcut «să-mi plece capul»”, a declarat actorul Mihai Bendeac.

Vlad Grigorescu, magician, care a reuşit să şocheze publicul şi să surprindă plăcut juriul câştigând astfel primul sezon de ”iUmor”, va trece de la rolul de concurent la cel de prezentator al emisiunii pentru a putea susţine mai bine şi empatiza cu participanţii la concurs.

Tânărul de 29 de ani, care ar putea stârni hohote de râs şi celui mai serios public, îl va avea ca partener de prezentare pe Şerban Copoţ, care s-a acomodat deja cu prezenţa în emisiunea ”iUmor” încă din ediţia trecută a show-ului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top