Connect with us
Alexandru Ciucu a cerut 2 milioane de euro la Imperiul Leilor

TV

Alexandru Ciucu a cerut 2 milioane de euro la Imperiul Leilor UPDATE

Alexandru Ciucu, creatorul celebru de modă și creatorul Casei Regale, s-a prezentat astăzi la Imperiul Leilor cu un plan de afacere pentru care 2 milioane de euro pentru 20% dintr-o companie nouă.

Leii au fost șocați la aflarea sumei, dar planul creatorului de modă Alexandru Ciucu este să se extindă și în afara României unde să vândă costume și sacouri de lux.

UPDATE – Patronul Phoenicia Hotel a primit 2 milioane de euro de la Mohamed, patronul Phoenicia Hotels.

Ciucu a evaluat un sacou de lux la 1200 de euro, preț care li s-a părut prea mare leilor de la Pro TV care susțin că doar 2% din europeni și-ar permite un astfel de produs.

Un leu consideră că Alexandru Ciucu a venit la Imperiul Leilor doar pentru a-și face PR. Ciucu este foarte încrezător că ar putea penetra piața europeană și consideră că în 2 ani investiția ar fi scoasă fară probleme.

UPDATE – Doi lei s-au retras până acum pentru că nu consideră viabil businessul propus de Ciucu.

UPDATE – Propuner pentru 2 milioane de euro a venit la CEO-ul Phoenicia Hotels pentru 60% din companie.

Cine este Alexandru Ciucu?

Alexandru Ciucu la Imperiul Leilor

Alexandru Ciucu la Imperiul Leilor

Alexandru Ciucu este un creator de modă celebru în România și furnizor al Casei Regale. Este căsători cu artista Alina Sorescu.

Cariera

Alexandru Ciucu s-a lansat în lumea modei ca designer de costume masculine. În 1997, după ani de „ucenicie”, acesta deschide alături de tatăl său – Alexandru Ciucu Sr , primul magazin ”SAMRIC”, iar în 1999 primul magazin ”TATA&fiul”, dedicat în totalitate îmbrăcămintei clasice pentru bărbați. În același an este lansată prima colecție de costume sub acest brand în cadrul unei prezentări personale de modă. În perioada 2000 – 2005 sunt inaugurate mai multe magazine TATA&fiul și SAMRIC, atât în București cât și în provincie – Iași și Brașov

Atelierul de Înaltă Croitorie Alexandru Ciucu

În anul 2006, designerul a înființat un atelier de creație vestimentară intitulat Atelier de Înaltă Croitorie din România, creațiile acestuia fiind ulterior expuse la târguri și expoziții de profil din România, alte țări din Europa

Anul 2009 a fost marcat de începutul colaborării Atelierului cu Casa Regală a României. Având inițial statutul de partener, după un an de probă – în 2010, firma devine Furnizorul Oficial al Casei Regale pentru o perioadă de trei ani. Acest titlu i-a fost reînnoit în 2013., 2016 și 2019

„”Familia Regală a României apreciează costumele bărbătești ale lui Alexandru Ciucu pentru distincția lor, calitatea țesăturilor, precum și atenția pentru detalii.””
—Alteța Sa Regală Principele Radu al României

Atât Regele Mihai cât și Principele Radu au purtat ținute create de Alexandru Ciucu în diverse ocazii oficiale, printre care nunta Prințului William cu Kate Middleton de la Londra si nunta Prințului Albert de Monaco.

În anul anul 2013 Regele Simeon al Bulgariei și Principele Albert de Monaco au devenit clienții designerului, iar în 2015 cuplul prezidențial din România.

Imperiul leilor în fiecare miercuri la Pro TV și live stream

Emisiunea Imperiul leilor de difuzeaza în fiecare zi de miercuri la Pro TV și online pe Pro TV plus. Iată ediția 6 din 18 martie.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

1 Comment

  1. EUGEN b.

    2020-03-20T02:45:00+02:00 at 2:45

    Vă uitați la ce subtitluri scrieți?!?
    ”UPDATE – Patronul Phoenicia Hotel a primit 2 milioane de euro de la Mohamed, patronul Phoenicia Hotels.”
    :))))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top