Connect with us
Alina a fost eliminată de la “Exatlon”! Peste două milioane de români au urmărit momentul

TV

Alina a fost eliminată de la “Exatlon”! Peste două milioane de români au urmărit momentul

Peste doua milioane de romani au stat cu sufletul la gura aseara pentru a vedea editia de miercuri a emisiunii Exatlon. Acest lucru a plansat Kanal D pe primul loc, pe toate segmentele de public.

In Arena de aseara a show-ului “Exatlon”, cei cinci Razboinici si-au luat ramas bun de la Alina, una dintre cele mai puternice si titrate concurente care a stabilit recorduri in acest show.

Parca mai resemnati ca oricand, Echipa Razboinicilor si-au acceptat cu demnitate faptul ca vor ramane in inferioritate numerica, doar patru concurenti au ramas in competitie.

Au fost momente de tenisune maxima, intrucat cei trei nominalizati, Alina, Stefan si Roxana, sunt unii dintre cei mai puternici sportive, care au demonstrat pe parcursul celor peste trei luni de concurs, ca isi merita locul in echipa, in drumul lor spre marele premiu de 100.000 de Euro.

Premonitoriu, inainte de anuntul realizat de prezentatorul emisiunii in ceea ce priveste concurentul eliminat, Alina a povestit ca este dezamagita de faptul ca echipa Razboinicilor pierde tot mai multi concurenti, ramanand in inferioritate numerica.

“Am crezut ca va fi ca data trecuta, dar ce va fi, va fi. Cu cat aflu mai repede, cu atat mai bine pentru ca nu imi place sa astept. Nu pot explica ce se intampla cu mine astazi. Nu imi este teama ca voi pleca acasa pentru ca la un moment dat e inveitabil sa nu se intample.

Dar m-am gandit cum de am ajuns in aceasta situatie sa ramanem doar patru Razboinici? Care ar fi varianta cea mai buna: ca eu sa plec, eu sa raman, ca Roxana sau Stefan sa plece sau sa ramana? Noi suntem din ce in ce mai putin si nu am reusit ce am visat! Cred ca de aici este starea mea mai putin ciudata de astazi”, a povestit aseara Alina.

Totodata, Cosmin Cernat a anuntat aseara retragerea lui Oltin Hurezeanu de la Faimosi, in urma problemelor medicale enumerate de concurent, urmand ca acesta sa revina cat de curand in tara.

“Va reamintesc ca Oltin Hurezeanu nu mai face parte din Echipa Faimosilor. In urma investigatiilor medicale pe care le-a facut, acesta a decis sa nu mai continue aici, la “Exatlon”, nivelul competitiei fiind pentru el destul de ridicat. El nu va mai concura! Este decizia lui de a se intoarce in Romania”, a spus prezentatorul “Exatlon” aseara, in Arena.

Kanal D, lider absolut de audienta cu “Exatlon”

Editia de aseara a celui mai iubit reality din Romania, “Exatlon”, a clasat Kanal D pe primul loc in preferintele romanilor, pe toate categoriile de public monitorizate. Aproape doua milioane de fani au urmarit aseara editia eliminarilor de la “Exatlon”, in fiecare minut al difuzarii, pe parcursul a celor aproape trei ore.

Minutul de maxima audienta, atins la 22:00, in momentul in care Razboinicii au fost declarati castigatorii duelului, a adunat in fata micilor ecrane peste doua milioane (2.287.000) de telespectatori.

Miercuri, 4 aprilie, in intervalul 20:18 – 23:05, Kanal D a inregistrat 10,4 puncte de rating si 22,6% cota de piata, pe targetul National, 8,0 puncte de rating si 21,6% cota de piata, pe targetul Comercial, si 8,4 puncte de rating si 19,1% cota de piata, in randul publicului de la orase.

Kanal D, liderul serii de miercuri, a fost urmarit, in medie, de 1,8 milioane de romani din intreaga tara, cu o diferenta considerabila, de aproape 800.000 de telespectatori, fata de urmatorul post TV clasat.

3 Comments

3 Comments

  1. Petrica

    2018-04-10T06:43:36+03:00 at 6:43

    Fara bunaciunea de Alina s-a terminat partea interesanta din Exatlon, de acum o sa fie doar codosenie intre cocosei si cele citeva pocnitori ramase.

  2. Goe

    2018-04-07T12:21:44+03:00 at 12:21

    A, razboinicii au fost si sint mult mai bine pregatiti si motivati sa cistige lejer competitia insa au pierdut in fata codoseniile analfabetilor kiribitza, belbita si draghia. necunoscutii ”faimosi” care urla peste tot ca ei sint o echipa, au alungat pe oricine nu mai ”producea”, anca adam, anca surdu, iar pe Oltin l-au obligat sa renunte, s-au ascuns ori de cite ori au putut ca sa ii oboseasca pe razboinici, au urlat si s-au manifestat ca maimutzele de ori de cite ori au avut ocazia pentru a ii demoraliza pe adversari.
    E incredibil cum o mina de analfabeti au stricat o competitie intreaga … frumos va fi cind kiritzoiul se va intrece cu draghioiul si cazacul … atunci sa vezi circ si drama … poate o bataie … un cernat cu moooci pe freza ?

  3. Goe

    2018-04-07T12:11:56+03:00 at 12:11

    Razboinicii sint oameni normali si naivi pusi sa inghita codoseniile unor analfabeti nemincati care nu stiu sa faca absolut nimic in viata decit sa mearga ca tiganii cu cortul oriunde li se ofera mincare si cazare gratuita si sint incurajati sa isi etaleze incompetenta, retardul, tiganeala, lipsa de decenta si unitate. Sa spui canal d prezinta o ”competitie” este o gluma foarte proasta …

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top