Connect with us
Alina de la Exatlon, anunțul neașteptat la o lună de la ieșirea din concurs: „Îmi pare rău...”

TV

Alina de la Exatlon, anunțul neașteptat la o lună de la ieșirea din concurs: „Îmi pare rău…”

La o lună de la ieșirea din competiția care i-a schimbat viața, Alina de la Exatlon le-a transmis un mesaj prietenilor săi.

Fosta concurentă de la Războinici a părăsit concursul cu multe regrete, pentru că și-ar fi dorit să ajungă până în finală.

Din păcate pentru ea, telespectatorii au votat-o să plece.

„Super…mami mă susține și cât de frumos mă descrie!!! Vă mulțumesc tuturor și îmi pare rău că au existat momente dificile, stres! Dar totul a fost trăit la intensitate maximă! Atât în Republica Dominicană, cât și în România!„, a scris Alina.

Citește și: Cine este Larisa Vasile, ultima fată rămasă în echipa Faimoșilor de la Exatlon

Zilele trecute, aceasta a spus adevărul despre relația dintre ea și Ștefan.

S-a speculat despre o relație între Alina și Ștefan de la Războinicii. După eliminarea de la Exatlon, aceasta a revenit în țară și a lămurit acest subiect.

“Nu este o idilă între mine și Ștefan, este o relație frumoasă bazată pe prietenie și respect. Ne-am sprijinit reciproc, am fost alături unul față de celălalt și la bine, și la greu. Și … am mâncat ciocolată împreună!

Nu-l plac pe Ștefan ca pe un bărbat, nu am o atracție pentru el în “acel” sens, dacă acolo vrem să ajungem. Ștefan este un băiat”, a spus Alina, la WOWbiz.

Citește și: Alina de la Exatlon știe cine va câștiga concursul: „La final…”

Alina a mărturisit de cine îi este cel mai dor de la Exatlon

Frumoasa atletă a mărturisit că, deși nu există o relație între ea și Ștefan, de el îi este cel mai dor, de când s-a întors în țară.

“Cel mai dor îmi este de Ștefan. Am dormit în aceeași cameră cu Ștefan, am trecut prin foarte multe împreună, am plâns, am râs, ne-am sprijinit reciproc, ne îmbrățișam la jocuri foarte des. Nu știu dacă lui Ștefan îi este dor de mine, dar ar trebui să-i fie”, a spus Alina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top