Connect with us
„Am fost bătută în mijlocul drumului!” Celebră cântăreaţă în pericol

TV

„Am fost bătută în mijlocul drumului!” Celebră cântăreaţă în pericol

Cântăreaţa de muzică populară are un conflict cu un om de afaceri, vecin din Iaşi. A fost invitată în cadrul emisiunii „Acces Direct” să-şi spună „of”-ul.

Margareta Bârsan trece printr-o tragedie, fiind terorizată de trei oameni care îi vor pământul. Întreg incidentul vizează toată familia artistei.

Cântăreaţa de muzică populară face acuzaţii de o gravitate tulburătoare

„Încă de când trăiau părinţii mei iar acest domn, sperând că nu ne vom mai întoarce niciunul după moartea părinţilor acolo, a vrut să ne ia locuinţa. Tatăl meu era orb când a vrut să îl păcălească să semneze actele de casă (…) A zis: Mai faci multe plângeri? Te zdrobesc! Trei fraţi au speriat (…) arunca cu sticle incendiare pe acea căsuţă părintească (…) Este protejat de politia” a povestit cântăreaţa despre scandalul cu care se confruntă.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top