Connect with us
Anca a fost eliminată de la Exatlon, iar acum vine cu acuzații la adresa la foștilor colegi din echipa Războinicilor.

TV

Anca de la Exatlon, atac dur în direct la foștii colegi! Cine este „Războinicul” pe care nu l-a suportat

Anca și Radu, foștii coechipieri de la Exatlon, din echipa Războinicilor, s-au contrat dur în platoul emisiunii WOWbiz de la Kanal D.

Anca a dat cărțile pe față și l-a acuzat pe Radu că băga intrigi și că era depășit total fizic, deși se credea cel mai bun din echipă.

„M-am bucurat enorm când a plecat. Nu-l mai suportăm să-l văd. Locul lui Radu clar nu era la Exatlon, din cauza intrigilor pe care le băga. Ăsta este lucrul cel mai negativ. Pe de altă parte, Radu, fizic, era depășit total.

El se vedea în continuarea cel mai bun. Intra la jocurile cele mai importante, se vedea cel mai bun. Îi lăsa pe bancă pe Lupu și pe Ștefan. Chiar întreba care este diferența dintre el, Ștefan sau Lupu”, a spus Anca la Wowbiz.

„Ma bucur că o văd, în modul cel mai sincer îi spun. Părerea ei nu o pot schimba. O accept. Îmi pare bine că o văd sănătoasă. La jocul de care zice ea, ea știe foarte bine, era ultimul meu joc.

Nu văd unde eram depășit. Eu știam că o să plec, medicii mi-au confirmat că nu mai pot juca. Eu am încercat să o integrez și pe ea în echipă, însă nu am avut cum. Ea nu voia. Ea a avut o strategie.

Eu nu am băgat-o în seamă la început.

Ea a zis că va câștiga de la început că va merge pe varianta emisiunii „Bravo, ai stil”. Eu am argumente suficiente. Eu după câteva săptămâni am realizat”, a spus Radu.

Anca a mai spus că ține cu echipa „Faimoșilor” deși a făcut parte din „Războinicii”.

”Eu în acest moment țin cu Faimoșii. Evident, țin cu Faimoșii. Ei sunt o echipă adevărată”, a spus Anca.

În ediția de miercuri, 7 martie de la Exatlon, Războinicii vor mai pierde încă un membru. Cei trei nominalizați pentru eliminare sunt Alex Moraru, Lupu și Alina.

Pe de altă parte, Andrei Stoica a părăsit echipa Faimoșilor, întrucât nu a mai putut continua competiția, din cauza unei accidentări.

Citește și: Anca rupe tăcerea după eliminarea de la Exatlon! Ce nu s-a văzut la TV: “S-a ocupat intens de chestia asta!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in TV

To Top