Connect with us
ANCHETĂ Antena 3 la Spitalul Suceava, epidemiolog: Nu credeam că o să vad în 2020 așa ceva

TV

ANCHETĂ Antena 3 la Spitalul Suceava, epidemiolog: Nu credeam că o să vad în 2020 așa ceva

Spitalul din Suceava a fost unul din cele mai rele exemple date de Nelu Tătaru în privința modului în care s-a administrat Spitalul Județean din Suceava. Antena 3 a prezentat în această seară o anchetă complexă referitoare la situația de la Suceava. Vă reamintim că Ministrul Sănătății a demis conducerea spitalului din Suceava și a instituit o conducere militară.

Epidemiolog de la Suceava: Nu credeam că o să vad în 2020 așa ceva

Unul dintre epidemiologii, doamna Doctor Manuela Trifan, care a fost în achetă la Spitalul din Suceava, a declarat pentru Antena 3, că a fost șocată de ce a văzut în spital. Clanțele erau cu tifon în intenția de a dezinfecta persoana care le atinge.Însă dezînfectantul pus peste ele era de mult evaporat și în niciun caz nu aducea rezultate pozitive.

Nelu Tătaru a declarat tot la Antena 3 că a simțit că la Suceava nu se fac lucrurile cum trebuie și tocmai de aceea s-a dus acolo și a început turneul prin țară.

Acesta a declarat ca a găsit medici deznaduiți de tot ce era acolo. Nu existau stocuri, nu exista o schemă. Sute de vieți erau în pericol pentru că medicii începeau să se înfecteze.

Citește și: Raed Arafat: Dacă situația se înrăutățește, nu va mai fi 15 mai. 10 măsuri după expirarea stării de urgență

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top