ANCHETĂ Antena 3 la Spitalul Suceava, epidemiolog: Nu credeam că o să vad în 2020 așa ceva

27.04.2020
ANCHETĂ Antena 3 la Spitalul Suceava, epidemiolog: Nu credeam că o să vad în 2020 așa ceva

Spitalul din Suceava a fost unul din cele mai rele exemple date de Nelu Tătaru în privința modului în care s-a administrat Spitalul Județean din Suceava. Antena 3 a prezentat în această seară o anchetă complexă referitoare la situația de la Suceava. Vă reamintim că Ministrul Sănătății a demis conducerea spitalului din Suceava și a instituit o conducere militară.

Epidemiolog de la Suceava: Nu credeam că o să vad în 2020 așa ceva

Unul dintre epidemiologii, doamna Doctor Manuela Trifan, care a fost în achetă la Spitalul din Suceava, a declarat pentru Antena 3, că a fost șocată de ce a văzut în spital. Clanțele erau cu tifon în intenția de a dezinfecta persoana care le atinge.Însă dezînfectantul pus peste ele era de mult evaporat și în niciun caz nu aducea rezultate pozitive.

Nelu Tătaru a declarat tot la Antena 3 că a simțit că la Suceava nu se fac lucrurile cum trebuie și tocmai de aceea s-a dus acolo și a început turneul prin țară.

Acesta a declarat ca a găsit medici deznaduiți de tot ce era acolo. Nu existau stocuri, nu exista o schemă. Sute de vieți erau în pericol pentru că medicii începeau să se înfecteze.

Citește și: Raed Arafat: Dacă situația se înrăutățește, nu va mai fi 15 mai. 10 măsuri după expirarea stării de urgență