Connect with us
Anunțul de ultimă oră făcut de Andra: ”Vina mea!” / ”Doamneeee…”

TV

Andra a dezvăluit totul în Sâmbăta Mare – „Nu mai îmi trebuie nimic. Cătălin îl duce întotdeauna”

Andra a dezvăluit totul în Sâmbăta Mare – „Nu mai îmi trebuie nimic”. Celebra artistă a dezvăluit cum își întreține frumusețea, dar si care sunt cele mai importante lucruri pentru ea!

„Mă trezesc in fiecare dimineaţă cu David, un secret, Cătălin îl duce întotdeauna la grădiniţă, şi eu îl i-au. Un alt secret este că lui David îi place foarte mult cum gătesc eu şi tati. Orice gătim, chiar dacă nu are un gust bun, el zice că cel mai bun preparat e făcut de noi.”, a declarat Andra, conform „Star Matinal de weekend.”

Câteva trucuri despre cum îşi îngrijeşte părul ne-a dezvăluit chiar artista.

„Am grijă de mine, mă vopsesc, uşor, uşor îmi apar fire albe. Mă vopsesc la o lună, două. Nu am secret. Pun o mască foarte bună, un şampon foarrte bun şi un ulei hidratant, eu mă coafez ăn fiecare zi.”, a declarat Andra, conform „Star Matinal de weekend.”

Trucurile le-am înţeles, dar totuşi, se descurcă singură frumoasa cântăreaţă?

„Îmi place să mă docmentez despre make-up, d-astea de păr, de produse, cumpăr foarte multe.Mă machez, îmi pun gene singură.”, a declarat Andra, conform „Star Matinal de weekend.”

Andra ne-a povestit şi despre ce iubeşte cel mai mult să facă.

„Iubesc şi când sunt alături de oamenii pe care îi iubesc, nu mai îmi trebuie nimic, ba da, să mănânc”, a declarat Andra, conform „Star Matinal de weekend.”

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top