Andra dată afară de la Vocea României. SURSE: motivul real pentru care a fost scoasă din show

24.06.2019
Andra dată afară de la Vocea României. SURSE: motivul real pentru care a fost scoasă din show

Andra a fost dată afară de la Vocea României. Anunțul oficial venit de la Pro TV nu pomenește nimic despre plecarea Andrei, însă surse apropiate vedetei au dezvăluit ca au fost doua probleme.

Andra dată afară de la Vocea României – motivele

Conform sursei noastre vedeta nu mai performa, nu a avut concurenți câștigători sau voci care să facă show pe masură. Producatorii ar fi fost cei care au cerut schimbarea către șefii televiziunii, în plus s-a invocat ca nu se potrivește în noul juriu, deoarece este prea blandă și face spectacol precum Chirilă sau Rimes.

Citește și: Andra pleacă de la Vocea României! Horia Brenciu o înlocuiește în juriu

De asemenea Andra nu are nici carisma lui Smiley, care le cucerește pe doamne și -i susțin concurenții stric că fac parte din echipa lui.

Un alt motiv, comunicat de o altă sursă,a fost o renegociere salarială cu Pro TV, inițiată de managerul ei Cătălin Măruță, care ar fi cerut bani în plus pentru participarea Andrei la show-urile Vocea României și Românii au talent.

Andra pleacă de la Vocea României! Horia Brenciu o înlocuiește în juriu
Andra pleacă de la Vocea României! Horia Brenciu o înlocuiește în juriu

De ce Horia Brenciu? Fanii Andrei sunt fierți și-l consideră inferior

Horia Brenciu preia locul de jurat al Andrei, dupa ce Andra a fost pusă pe liber din show-ul Pro TV. Fanii au reacționat imediat pe pagina de socializare și critică Pro TV pentru decizia luată.

Andra oficial nu a oferit niciun punct de vedere

Andra sau reprezentații ei nu au dorit să comenteze decizia și au lăsat să înteleagă ca a fost o decizie de comun acord.