TV

Andreea Berecleanu, primele declarații după revenirea la TV. Ce a făcut în această pauză

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai celebre și iubite prezentatoare TV. Aceasta a luat o pauză de la televiziune pentru o perioadă considerabilă, însă nu a rezistat și a revenit în acest domeniu, deși susținea că nu intenționează să mai facă asta. Ea a oferit un interviu pentru cei de la FANATIK, în care a vorbit despre perioada în care nu a mai apărut pe micile ecrane, despre cum a decis să se întoarcă în televiziune și care a fost reacția fanilor și a familiei sale.

Andreea Berecleanu, dezvăluiri uimitoare

Andreea Berecleanu a revenit pe micile ecrane. Ea va prezenta, de data aceasta, cel mai important jurnal de știri de la PrimaTV. Revenirea ei a fost anunțată după 9 luni de la retragere, susținând atunci că nu mai vrea să se întoarcă în acest domeniu. Despre cum a luat această decizie și alte aspecte importante a vorbit într-un interviu acordat pentru FANATIK.ro.

Andreea Berecleanu a declarat că a revenit la TV după ce a primit oferta celor de la Prima. Reprezentanții postului TV ar fi venit cu argumente bune, care au convins-o să accepte propunerea lor, după ce ar mai fi primit numeroase propuneri din partea altor televiziuni. Ea nu consideră că acest nou proiect este o provocare, având în vedere că este practicantă în acest domeniu de mai bine de 25 de ani.

Andreea explicat că în timpul în care nu a apărut la TV nu a stat degeaba și a avut vacanță doar 5 zile, ci a fost implicată în mai multe proiecte. S-a axat pe zona de online, pe zona de comunicare, strategii, campanii, consultanță, branding și a muncit din greu. În timpul pauzei, a primit numeroase mesaje de la fanii ei, prin care îi cereau să revină și îi mărturiseau că îi duc dorul.

Celebra prezentatoare TV a explicat că nu mai voia să audă de o revenire la TV, mai ales în timpul carantinei. Ea a mărturisit că nu mai suporta să asculte subiectele prezentate la televizor, motiv pentru care a renunțat complet la a privi la televizor și s-a axat pe informațiile din străinătate. Cât despre informațiile interne, a preferat să le preia din alte surse.

„De la jumătatea perioadei de lockdown, așa de mult mă plictiseau discuțiile de la tv de bătut apa-n piua, încât am considerat că fiind o pierdere de timp. Nu am mai urmărit deloc știri și emisiuni. În schimb, am ales filme și producții la posturile din strainantate. Exclusiv. În privință informației interne, așa cum am mai spus, o putem lua din multiple surse, nu doar de la TV.”, a declarat Andreea Berecleanu.

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More