Connect with us
Andreea Berecleanu, reacție dură la adresa teledonului: „Ceri unui popor care nu are de unde”

TV

Andreea Berecleanu reacționează! Scandal după plecarea de la Antena 1. Dă de pământ cu toată lumea

Andreea Berecleanu a anunţat recent că a părăsit postul de televiziune Antena 1, acolo unde lucra de aproape două decenii. Plecarea ei a lăsat un gust amar pentru fanii săi.

Sorina Matei a jignit-o pe Andreea Berecleanu

”Berecleanca nu e jurnalistă, e prompteristă. Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a dat, nu a aflat niciodată, nicio știre. Niciodată. Cu ştiri se ocupă jurnalistul. Berecleanca nu are de unde să știe că de asta nu s-a ocupat niciodată în ultimii 17 ani.”, a spus Sorina Matei, atacând-o și pentru faptul că e o femeie frumoasă. „Berecleanu e o față obsedată de machiaj care vine, citește prompterul și pleacă la businessurile ei. Private. Dintotdeauna. Businessuri care nu au legătură cu presa, dar în care e mişto să te foloseşti de calitatea de ”jurnalist”, ca și-n emisiuni tv.”, a mai spus ea.

„La Berecleanu, dacă pică prompterul sau curentul, nu știe ce să zică și nici ce să facă, s-a terminat. Spre deosebire de muza Berecleanu, Sandra scrie știri, materiale, se implică, Sandra nici n-are nevoie de prompter. Le știu pe amândouă din câmpul muncii, ca să zic așa. Mulți ani. Diferențele sunt uriașe, huge, nici nu încap niciun fel comparații.”, a concluzionat Sorina Matei, aplaudând, deci, transferul Sandrei Stoicescu din emisiunile pe care le modera, la pupitrul știrilor unde va avea doar de citit un prompter.

Andreea Berecleanu o va trage la răspundere pe aceasta

După mesajul postat de către Sorina Matei, fosta jurnalistă de la Antena 1 a decis să o cheme pe aceasta în instanță. În plus, aceasta a postat pe contul ei de Instagram  faptul că se simte mult mai bine în sânul familiei.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

2 Comments

2 Comments

  1. calugareanu

    2020-02-26T12:30:33+02:00 at 12:30

    Sunt de acord cu tine Onisa ,rautatea si frustrarile ne omoara, hai sa fim mai buni ca si asa viata este plina de neprevazut !JOS PALARIA pt. Andreea Berecleanu, jignirile se platesc.

  2. Onisa

    2020-02-24T12:16:03+02:00 at 12:16

    Andreea Berecleanu este cea mai frumoasa femeie din Romania.Sorina Matei si Sandra Stoicescu sunt invidioase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top