Connect with us
Andreea Berecleanu schimbă macazul. Ce va face vedeta la Prima TV

TV

Andreea Berecleanu schimbă macazul. Ce va face vedeta la Prima TV

Îndrăgita jurnalistă, Andreea Berecleanu, și-a dat demisia de la pupitrul știrilor Antena 1, revine pe micile ecrane, tot la știri. După 17 ani în echipa de la Antena, în 2020, Andreea a făcut marele anunț: renunță la postul de prezentatoare a știrilor. Fanii au fost șocați de această decizie, mai ales că vedeta nu a dat vreodată de înțeles că au apărut probleme între ea și mai marii trustului.

Andreea Berecleanu, din nou la știri

Andreea Berecleanu va prezenta din nou știrile, dar nu la Antena 1, ci la postul de televiziune Prima TV. Acolo va prezenta Focus – principalul jurnal al zilei. Fosta vedetă a Antenei 1 va prezenta Focus 18 în timpul săptămânii, iar în weekend, jurnalul va fi prezentat de către Roxana Hulpe, jurnalista venită de la Pro TV.

În luna februarie a acestui an, Andreea anunța plecarea de la Antena 1 și implicit încheierea colaborării cu trustul tv. La acea vreme, vedeta a postat un mesaj pe contul ei de Instagram, în care și-a explicat voalat plecarea.

”Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situaţii impuse. (…) Nici nu am cum altfel după 27 de ani de activitate fără întrerupere. Decizia de a pleca nu e un moft”, spunea Andreea despre plecarea de la Antena1.

Fanii ei și cei care se uitau la știrile principale ale postului Antena 1 au fost șocați și dezamăgiți totodată că nu o vor mai vedea pe Andreea la pupitrul știrilor. Încă de atunci au rugat-o pe vedetă să se întoarcă pe micile ecrane.

E adevărat, nu am rămas indiferenă nici la dorința publicului de a mă revedea la tv, exprimată în tot acest răstimp, fără încetare. Vă mulțumesc pentru toate mesajele minunate! Vă aștept de luni până joi, la ora 18, la Focus, principala ediție informativă a zilei. Cu dragoste, a voastră, Andreea”, a scris vedeta pe Facebook.

Chiar dacă au avut de așteptat ceva vreme, iată că dorința lor s-a împlinit. Andreea Berecleanu va putea fi urmărită la tv, de luni până joi, la pupitrul știrilor Focus, de la Prima TV.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top