Connect with us

TV

Andreea Esca ar avea coronavirus, vedeta Pro TV, petreceri fară mască UPDATE, Pro TV confirmă

Andreea Esca ar fi fost confirmată cu coronavirus, scrie siteul CANCAN.ro care citează surse medicale. UPDATE, Pro TV a confirmat îmbolnăvirea unor angajați ai postului, dar nu a dat numele acestora.

Andreea Esca filmată la o petrecere la mare unde nu se respectau regulile

Andreea Esca a fost filmată chiar de colegii ei de la Pro TV, la o petrecere de lansare a unui resort hotelier în Olimp.

Vineri postul de televiziune a transmis o notificare presei prin care interzicea publicarea de informatii despre angajatii televiziunii care ar avea COVID-19 sau sunt suspecți de această boală.

Speculațiile au început să apară imediat, iar astăzi CANCAN scrie ca una din vedetele Pro TV este chiar emblema postului.

Nici Pro TV, nici Esca, nu au confirmat deocamdată informația.

Esca face pe 29 august 48 de ani

Prezentatoarea Știrile Pro TV împlinește 48 de ani pe 29 august.

UPDATE- Pro TV a confirmat la o zi după notifcarea emisă presei că o parte din angajați ar avea coronavirus

La o zi după ce Pro TV a amenințat presa să nu divulge informații cu privire la persoanele angajate ale postului că sunt infectate cu coronavirusl, pe site-ul protv.ro, a apărut un comunicat în care postul spune că „din păcate câțiva angajați au fost diagonosticați cu COVID-19”.

„În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor.

Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie.

Încă dinaintea declarării stării de urgență, în sediul și platourile PRO TV au fost impuse măsuri stricte de siguranță, suplimentare celor prevăzute de autoritățile statului. Astfel, peste 50% dintre angajați lucrează de acasă, iar echipele care continuă să vină la sediu sau platouri lucrează în schimburi. Fiecare departament este dotat cu soluții de dezinfectare, echipament de protecție, lămpi UV, precum și folii nanoseptice pe mânerele ușilor.

Vom continua să respectăm cu strictețe măsurile autorităților și cele impuse în reglementările companiei.

Le dorim colegilor noștri multă sănătate, se arată în comunicatul Pro TV, emis pe site-ul companiei.

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

1 Comment

1 Comment

  1. DODO

    2020-07-12T21:19:32+03:00 at 21:19

    ce secretomanie ! lumea trebuie sa stie adevarul si sa fie un exemplu pt exaltatii aia cu drepturile omului Eu nu am dreptul sa fiu protejat ? si ce sa fac sa protestez si eu ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in TV

To Top