Connect with us
Aproape de o nenorocire, cum se simte Sorin Bontea după căzătura de la Chefi la Cuțite

TV

Aproape de o nenorocire, cum se simte Sorin Bontea după căzătura de la Chefi la Cuțite

Momente intense la „Chefi la Cuțite”! Chef Sorin Bontea a avut parte de o surpriză neplăcută, după ce s-a împiedicat și a căzut. Astfel, acesta s-a enervant foarte tare și a început să arunce cu aparatura din bucătărie.

Momente intense la Chefi la Cuțite! Sorin Bontea nu s-a mai putut controla: M-am săturat de voi
În timp ce jurații emisiunii de la Antena 1 se luptau pentru câștigarea unei alte amulete, chef Sorin Bontea s-a împiedicat de cablurile din platoul emisiunii și a căzut.

„Am căzut, bă frate. Au! Ce mă doare, am căzut în genunchi. Am dispărut așa, de-odată, din peisaj. Boom! M-am împiedicat în asta. Am căzut ca fraierul. M-am săturat de voi”, a răbufnit Sorin Bontea, referindu-se la cabluri.

Referitor la reacția de după, acesta a explicat că s-a răzbunat pe ce a pus mână prima dată, mai ales că robotul de bucătărie îi făcea probleme „de o grămadă de vreme”.

„De fiecare dată aceeași poveste. De șapte ori m-am împiedicat de ele. Când am văzut robotul, ăla mi-a venit la îndemână, ăla care îmi face probleme de o grămadă de vreme. Până la urmă trebuia să cad o dată, cât să mă țină și pe mine norocul?”, a spus celebrul bucătar.

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au amuzat teribil de incidentul de care a avut parte Sorin Bontea. Totuși, văzând că celebrul bucătar continuă să fie nervos din cauza evenimentului mai puțin fericit, Cătălin Scărlătescu a găsit soluția perfectă pentru a-l amuza și a-l face să uite de ceea ce i s-a întâmplat.

Mai exact, Cătălin Scărlătescu s-a aruncat și el pe podeaua din bucătăria de la Chefi la cuțite, lucru care i-a readus zâmbetul pe buze lui Sorin Bontea.

Porecla care te va face sa razi cu lacrimi. Cum i se spune lui Chef Sorin Bontea

Invitati in emisiunea ApropoTV cu Andi Moisescu, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au povestit cu umor ce porecla a capatat Sorin Bontea, considerat „cel mai dur” dintre ei.

Astfel, Florin Dumitrescu a marturisit ca Chef Sorin este poreclit „mica sirena”.

Cum si-a inceput Sorin Bontea cariera

Sorin a fost inspirat de mama sa, care a fost bucatareasa la o gradinita. Si el si-a inceput cariera devreme, undeva prin toamna lui ’86, cand avea doar 16 ani, si a pornit de jos, trecand prin toate etapele care formeaza un Chef desavarsit.

A inceput prin a curata tone de cartofi, apoi a intrat intr-un restaurant chinezesc, unde a lucrat cinci ani. Dupa aceasta perioada a plecat pe un vas de croaziera, unde a gatit pentru echipaj.

A inceput ca asistent bucatar si la fiecare nou contract era avansat pana a ajuns bucatar prim. A trecut prin toate sectiile, a gatit pentru toate natiile, pentru toate gusturile.

Pentru ce personalitati a gatit

Din fiecare experienta a invatat cate ceva si chiar si acum cel mai fericit este cand oamenii se ridica multumiti de la masa: „Ce poate fi mai placut pentru un Chef decat momentul cand oaspetii iti multumesc pentru bucuria de a petrece o seara savurand preparatele facute de mana ta?”

Ca si ceilalti doi jurati de la „MasterChef”, si Sorin a lucrat la cele mai bune restaurante de lux din Capitala, anul trecut restaurantul sau fiind declarat cel mai bun restaurant cu specific strain din Bucuresti. A reusit sa-i impresioneze cu preparatele sale pe Nicolas Cage, pe fetele Madonnei sau pe Roger Moore.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top