UPDATE Asia Express 1 aprilie echipele care pleacă în Taiwan câștigătorii + AVEM CÂȘTIGĂTORII LA CONCURS

01.04.2020

Asia Express Live Stream, mai jos.. Asia Express live din 1 aprilie 2020, astăzi aflăm cine pleacă pe Drumul Comorilor din Filipine, în Taiwan. Sunt disponibile doar 10 bilete de avion, asta înseamnă  că au loc doar 5 echipe care se pot califica și câștiga cursa spre Taiwan. Vezi mai jos un concurs. CONCURSOferim 10 abonamente Antenaplay ca să poți viziona Asia Express de oriunde și oricând.

Câștigătorii Concurs Asia Express

În urma tragerii la sorți prin platforma random.org s-au ales cei 10 câștigători ai concursului Asia Express Abonament AntenaPlay. Iată cine a câștigat un abonament pe 3 luni:

 1. Bobocea Ancuța
 2. Sevastian Luminita
 3. Rus Elena Laura
 4. Lucia Anghel
 5. Loredana Adriana
 6. Larisa Ularu
 7. Preda robert
 8. Narcisa Puscasu
 9. Bucur Doru
 10. Mureșan Raul

Concurenții vor fi informați pe email în cursul zilei de astăzi că au câștigat concursul. Dacă din motive tehnice nu primiti email-ul vă rugam trimiteți un email pe adresa concurs@huff.ro, cu numele dumneavoastra și specificați că sunteți câștigător pentru a putea primi datele de acces la abonamentul Antena Play.

Asia Express Live Stream. Ieri concurenții au puși la probe grele pentru penultima luptă în cursa  spre Taiwan. Speak și Stefania s-au calificat automat și vor pleca în Taiwan.

Cine pleacă în Taiwan Asia Express

 • Speak și Ștefania
 • Alina și Carmen
 • Adda și Cătălin
 • Răzvan Fodor și Sorin Bontea
 • Abagiu și Radu

Asia Express Live Text și live stream. Cine pleacă în Taiwan

UPDATE – NU UITAȚI CONCURSUL CONTINUĂ, mai jos vedeți cum participa. Acesta se încheie, joi, 2 aprilie la ora 23:59. Câștigatării Concursului Asia Express vor fi anunțați în acest articol și pe adresa de email.

UPDATE – HUFF  a avut dreptate și a anunțat în exclusivitate că Abagiu și Radu sunt cei care câștigă duelul.

UPDATE – Abagiu și Radu și Frații Ristei în curs spre uștima șansă spre Asia Express Taiwan

UPDATE – Alina si Carmen s-au calificat.

UPDATE – ADDA ȘI CATALIN S-AU CALIFICAT.

UPDATE – Răzvan Fodor și Sorin Bontea s-au calficat pentru cursa spre Taiwan, ei își mai spun reactoarele 3 și 4.

UPDATE – Concurenții Fodor și Bontea se chinuie să țină în viață broscuțele cu tot felul de trucuri. Fodor s-a pus sa le si sufle aer pentru a ajunge la punctul final.

Razvan Fodor sufla spre broasca în cursa spre Taiwan
Razvan Fodor sufla spre broasca în cursa spre Taiwan

UPDATE – Emisiunea a început, concurenții trebuie să aibă grijă de broscuțele primite, acestea trebuie udate odată la două minunte pentru a nu muri.

UPDATE – De la ora 20:30 începe live textul foto și video (le gasiti în gaeria foto de mai sus), dar și comentariile. Cine vor fi câștigătorii în Cursa Spre Taiwan. Nu uitați de concurs, mai jos aveți detalii.

UPDATEAsia Express poate fi urmărită live stream pe site-ul Antenaplay.ro sau pe platformele Orange TV, DIGIonline.ro, dacă sunteți abonați DIGI, Telekom TV, Horizon Go (Upc).

Asia Express Live Stream pe HUFF.ro cine placă în Taiwan

Asia Express echipele care pleacă în Taiwan, cine s-a calificat
Asia Express echipele care pleacă în Taiwan, cine s-a calificat

Asia Express Live Stream De la ora 20:00 Asia Express este live pe HUFF.ro, veți găsi fotografii, informații de tip live text, video cu probele la care sunt supuși concurenți și desigur cine se câștigă concursul / cursa spre Taiwan.

Concurenții rămași:

 • Speak și Stefania – calificati direct în cursa Asia Expres spre Taiwan
 • Fodor și Bontea
 • Frații Ristei
 • Ada si Catalin
 • Abagiciu si Radu
 • Carmen și Alina

Filmările pentru s-au terminat cu câteva săptămâni înainte ca pandemia să ajungă peste zona în care s-a filmat reality showul.

Concurs

HUFF.ro oferă 10 abonamente Antenaplay, unde poți vedea live stream Asia Express de pe orice dispozitiv, oricând și oriunde te afli. Răspunde în comentarii la acest articol cine este echipa ta preferată și te califici automat la tragerea la sorți.

Mentionăm că cele 10 conturi oferă acces la tot coținutul Antena Grup, adică poți vedea live de pe tv, telefon sau orice dispozitiv emisiunile live sau înregistrate de la posturila Antena 1, Antena 3, Happy Channel, ZuTV, producții proprii Antena play.

Abonamentul este valabil 3 luni și este oferit gratuit de HUFF.ro. NOTĂ importantă: Concursul este realizat de compania AIR24 GATE SRL și nu este în asociere cu Antena 1  sau Intact Grup. Costurile abonamentelor sunt suportate din bugetul companiei noastre.

Data limită de înscrie la concurs este joi, 2 aprilie ora 23:59. Câștigătorii sunt anunțati pe site și pe email. Vă rugăm ca în câmpul email să lăsați adrese de email valide pentru a vă putea contacta.

Partciparea la concurs presupune acceptarea teremenilor și condițiilor acestui site, dar acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.