Connect with us
Acuzațiile au început să curgă la Exatlon, emisiunea difuzată de Kanal D. Plecarea Dianei a deschis cutia Pandorei.

TV

Au erupt tensiunile la Exatlon! S-au aruncat vorbe grele: „Ne-a mințit pe toți!”

Tensiunile au erupt în tabăra Războnicilor de la Exatlon, iar acuzațiile nu au întârziat să apară!

Inaintea eliminarii de marti, de la “Exatlon”, atunci cand Diana Kovacs a parasit competitia in urma voturilor telespectatorilor, strategiile din “cotetul” Razboinicilor nu conteneau.

Dupa ce au pierdut in fata Echipei Faimosilor la meciul de fotbal, acolo unde batalia s-a dat pentru casa, iata ca Razboinicii s-au vazut pusi in fata faptului de a se reintoarce in baraca.

Debutand in competitie ca o echipa sudata si ajutandu-se intre ei la toate probele, plecarea Dianei a deschis cutia Pandorei si discutiile in contradictoriu in ceea ce priveste o posibila eliminare a lui Ionut pe viitor au fost din ce in ce mai aprinse intre concurentii de la “Exatlon”.

Vizibil afectat in urma accidentarilor succesive, barbatul a petrecut mai multe zile in spital, sub stricta supraveghere a medicilor. Aceasta situatie a fost insa inteleasa de unii dintre coechipierii lui Ionut ca o metoda eficienta de repaus si un mod premeditate de a castiga timp.

“Eu le-as dori sa stea in spital, sa vada cat m-am odihnit eu in acele zile. Sa vedem diferenta intre noi, durerile si tratamentul pe care le-am indurat eu. Sa vada daca pot dormi in acele conditii”, a fost replica acida pe care le-a dat-o Ionut colegilor de echipa.

Mariana a fost inca de la inceputul acestei competitii un aliat al lui Ionut, acestia doi fiind in ochii coepchipierilor, dar si ai rivalilor, unii dintre cei mai puternici concurenti din Echipa Razboinicilor.

Surpriza a fost insa ca Mariana sa ii aduca grave acuzatii lui Ionut, inaintea celei de-a doua eliminari, aceasta banuindu-l ca pus la cale un plan bine tesut pentru a castiga.

“Ionut ne-a mintit pe toti si a inceput sa se dea bine pe langa Stefan si Alina. El, care a spus ca a jucat fotbal, ieri nu s-a descurcat deloc. Eu il <miros>, am 43 de ani si imi dau seama.

Mie nu-mi plac oamenii cu doua fete. (…) Daca ai fi slabit, ai dormi, ori asta nu-i dormit!”, si-a acuzat Mariana colegul de echipa.

Sambata aceasta, la ora 20:00, cea mai antrenanta competitie sportiva televizata din lume continua pe micile ecrane, la Kanal D. Cei ramasi in concurs vor fi nevoiti sa indure intemperiile si lipsurile pentru a iesi invingatori.

Citește și: Kanal D, lider de audiență la nivel național cu Exatlon. Cine vine alături de Cosmin Cernat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top